Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Padrino1

Új tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Padrino1 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Sziasztok, hasonló témában: elfelejtettem a jelszót, reset után sem enged be a címkén feltüntetett jelszóval. Valami történik ugyan a reset után, mert pl. a kikapcsolt wifi elindul, de az IP és a jelszó nem törlődik. Van erre ötlet, esetleg nem jól resetelem (reset gomb benyomása pár másodpercig - a power LED kivételével kialszik minden rövid időre)?
  2. Sziasztok. Felhívtak válaszul a levelemre. Röviden összefoglalva: - léteznek az akciók/promóciók -Pilisen csak a Piaci árban foglalt "akciók" érvényesek: több szolgáltatás esetén olcsóbbak lesznek az egyes szolgáltatások. -máshol adható a Spec I vagy II is - a helyi "adottságok" határozzák meg, hogy mikor melyiket. Ez van sajnos. Ez a piaci valóság. Pilisi lakós nem egyenlő a monori lakossal, de Ákost lehet csesztetni a női egyenjogúság nevében - még akkor is ha nem azt nyilatkozta, amit a nagyokosak állítottak róla Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget.
  3. Bízom benne, ez ad némi esélyt a pilisieknek. Alsónémedin viszont ezt találtam: ******.hu
  4. ejnye, most megint felcsigázódtam. 1 üzletkötő + 1 ügyfélszolgálatos +1 másik ügyfélszolgálatos +1másik üzletkötő mondták ugyanazt. Ennek ellenére ténlyeg az van, hogy sima piaci áron kínálták a portékát, holott a feliratkozós oldalon ott áll, hogy "Munkatársunk a helyi fejlesztés megkezdésekor felveszi veled a kapcsolatot, hogy személyre szabott egyedi ajánlatainkról tájékoztasson." Lehet, hogy ez meg is történt, mivel azt senki nem igérte, hogy a személyre szabott ajánlat mindenképpen olcsóbb lesz . Az is már egyedinek mondható, ha kiderülne, hogy Monor, Alsónémedi Spec II, Pilisnek pedig kivételesen Piaci. Most komolyabbra fordítva a dolgot, Alsónémedin azt hiszem van más szélessávú szolgáltató is aki 250Mbps-t ad a Telekom 120Mbps áráért, ott muszáj valami kedvezőbbel előállni. Monoron viszont nem tudom van-e más a ***** adsl-en kívűl. Pilisen nincs komolyabb konkurrencia, a kábeltv tud nagyob sávszélességet kínálni, de árban nem jobb a T Piaci-nál. Szóval ettől máris egyedinek és személyre szabottnak (betűsorrenden tudnék változtatni ám) érzem magam. Írtam most az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok mit válaszolnak. Ezek után legalább elmondhatom, hogy én mindent megpróbáltam.
  5. 3 szolgáltatás mellé tudott volna adni 6 hónapos kedvezményt. Elmondása szerint nálam az a "kedvezmény", hogy a telefonnal együtt olcsóbb lett a net Hát igen, bevállalom a telefont az internet mellé és akkor 400-al kevesebbet fizetek mintha csak a netet kérném 8.000-ért. Persze ez papíron szebben fest, mert azt a benyomást kelti mintha csak 6.400-ba kerülne a net, az igazság viszon az, hogy havonta 7.600-ot fizetek miközben a telefonkészülék valahol egy dobozban pihen. Na de a lényeg az, hogy néhány napig reménykedtem valamiben és most már be kell látnom, hogy nem lesz jobb szerződés, a T is csak a pénzért hajt a többi sajnos csak üres reklámszöveg Köszönöm mindanyiotoknak a hasznos infókat és a segítséget.
  6. Most hivtam egy üzeltkötőt, ő sem tud jobbat ajánlani a piaci árnál. Szerinte a Spec árak Pilisen nem érvényesek.
  7. Sziasztok, most beszéltem az ügyfélszolgálattal, csak a piaci ár jöhet szóba és még a 6 hónapos féláras kedvezményt sem kínálták fel. Így akkor most legalább minden világos, Pilis ismét hátrányban van
  8. Roli82, most indul Pilisen is a Telekom szolgáltatás, 120Mbps+alap telefon megrendelése esetén melyik díjtáblázat érvényes?
×
×
  • Új...