Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lui

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Lui eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Sziasztok! Az lenne a kérésem, hogy egy változó e-mail címről érkező "reklámot" miként lehet tiltani. Kétféle is érkezik, valami német változtasd meg az életed, nekem így sikerült, stb. A másik pedig mindig másik hölgy profilját ajánlja, különböző szolgáltatásokkal. Miként tudom visszakeresni honnan érkeznek és tudom tiltani, ha mindig más a feladó e-mail cím? Már azt is próbáltam, hogy mobilról lépek be (ott kisebb az esély a vírusra) a hivatkozásra, majd próbálok leiratkozni, de természetesen nem engedi. Leiratkozásról hibával kilép Pl: ethan.h@hd720porn.com; postmaster@alltender.com; danielle.x@majorchumleighscircus.org; mariomiguel@taquari.com; reesej3@students.lee.k12.al.us Köszi a segítséget
  2. Lui

    Email beállítás

    Köszi szépen, megoldódott. A jelszavat valamiért nem ismerte fel a T-nél. Ügyfélszolgálat újra beállította, most jó. Azzal volt a gond, ahol be volt lépve ott ment, de belépni nem lehetett ? Érdekes, de megoldva. Üdv.
  3. Lui

    Email beállítás

    Köszi, hogy segítesz, de már azzal is próbálkoztam. Ezt azért írtam már be, mert az asszony telefonján régóta be van állítva, onnan másoltam a beállításokat, azt pedig automatikusan töltötte ki mikor be lett kapcsolva azon az e-mail fiók. Ugye azt is felajánlja (automatikus beállítás), de nekem az sem működik ??
  4. Lui

    Email beállítás

    KÖSZI! Ezeket néztem már, a következő hiba jelenik meg:https://imgur.com/B6dcWUn Üdv
  5. Sziasztok! Még soha nem volt problémám ezzel, de most valahogy nem sikerül beállítanom a mobilomon, hogy lássam t-onlinos e-mailemet. Sem Imap, sem Pop3 nem jó. Már próbáltam titkosítással, anélkül is. Az összes portot végigjátszottam. Visszaállítottam a telefonat gyári állapotra de így sem. Járt már valaki hasonlóan? Valami ötlet? Gépen simán fut POP3 110 és 25-ös port Köszönöm!
  6. http://imgur.com/a/q8wtk http://imgur.com/a/R22Qf http://imgur.com/a/9HG0B Na mit szóltok, elhozták a szupergyors netet, csak nem elérhető
  7. Lui

    Webmail

    Van kettő is, csak nem hozza fel ?
  8. Lui

    Webmail

    De mint a csatolt képen látod nekem nem hozza fel ?
  9. A térkép szerint 30Mbit vagy felette az utcában, de nálunk jel sincs. Pedig a központhoz közelebbi végén lakom az utcának. Ha csomagot szeretnék váltani is csak a 20-ast engedi max., ami jelenleg is van! Természetesen vidék, dunántúl 1000???? Pedig egy többtagú család szerintem is elviselne egy minimum 50 körülit!? Több wifis eszköz, tv És van a T-nek ezzel kapcsolatban valamilyen kötelezettsége??
  10. Lui

    Webmail

    Sziasztok! Már sokadik próbálkozásra próbálom módosítani a telekomos e-mailem jelszavát, de az ügyfélszolgálat nem tudja módosítani, én viszont nem találom a telekom fiókomban ezt a lehetőséget. Webtárhelyét, telekom fiókét tudom módosítani, de az e-mailet nem. Folyamatosan kapom vissza az e-maileket, hogy nem kézbesíthető, olyan e-mail címekről amikre soha nem küldtem levelet, ezért szeretném módosítani. Tudna valaki segíteni?! Ez a kép fogad: http://imgur.com/a/btJG9 Előre is köszi!
×
×
  • Új...