Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

RagingKoala

Új tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

RagingKoala eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. RagingKoala

    Steam-en lassú a letöltés

    Dettó ugyanez most is és nem az első alkalom. Legutóbb nem jelentettem, mert mire odajutottam "megjavult".
  2. RagingKoala

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    @acel Gondolom ez lesz az: De akkor ezzel nagyon sokat nem tudok tenni, ha felcsörgetem az ügyfélszolgálatot akkor gondolom értetlenkedés lesz, mindegy azért megpróbálom. Néztem OpenWrt és hasonlókat, sajna annyira nem vagyok jártas a témában, hogy speckó firmware-eket merjek pakolgatni a routerre. Sávszél növelés pedig csak elfedné a problémát jobb esetben. Köszi azért!
  3. RagingKoala

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Ehh, VDSL modemre gondoltam, úgy látom nem lesz egyszerű
  4. RagingKoala

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    @root Igaz, amikor utoljára játszottam vele még 5Mbit-en is simán ment de nem akarom miatta korlátozni a családot @anonymus Megpróbálok kölcsönkérni egy VDSL--t (ez a 360R csak ADSL2+) Amúgy nem, vidék. Szabolcs megye Köszi!
  5. RagingKoala

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Az így gázos lesz akkor, rákérdezek újra, hogy lehetséges-e a nagyobb. Köszi a választ!
  6. RagingKoala

    Internet telefondróton avagy az xDSL

    Sziasztok! Igen, ezt (de inkább hasonlót) én is tapasztalom nap, mint nap. Közel 10 évig GTS Datanet volt a szolgáltatónk amitől átvett minket a Telekom amikor eladták nekik a lakossági ügyfeleket, 10 év alatt 2 kezem elég volt megszámolni hányszor volt problémám, ez tavaly szeptember óta sajnos a negatív irányba változott. Nekem Netmánia M van (DSL), a 20-ból 13-15 Mbit amit ténylegesen megkapok, feltöltés ok a tesztek szerint, előző szolgáltató szerint az utcába nem lehet behozni 15-nél nagyobbat, de üsse kő, nincs 15-s csomagja a Telekomnak. Az én felszerelésem egy szokásos D-Link 360R, mögötte egy ASUS RT-N12D1, szokásos beállításokkal használom őket. Naponta rengetegszer tapasztalok hatalmas kilengéseket online játék közben, World of Warcraft okozza a legtöbb problémát, semmiből hatalmas latency néhány perc játék után. Ha pedig többen is csatlakozunk és csinálunk az interneten akármit, az egész hálózatot meg is ölheti és percekig nem tudok visszacsatlakozni az internetre. Amint sikerül egy darabig megint működik, de aztán ugyanaz a hatás. Ritkábban ha csak ketten nyúzzuk, de három embernél már nagyon nyögve nyelős bármilyen online játék (Path of Exile, Overwatch..) Ha simán mind csak böngészünk, youtube, stb. akkor nem szokott baj lenni. Ami mindig hálózaton van: Saját asztali gépem - kábel Egy laptop - kábel PS4 - wi-fi 2 mobil telefon Így is megtörténik a fentebb leírt dolog, három gépnél pedig 100%. Kábelek, eszközök többször is le lettek cserélve, szerelők szerint nincs probléma így teljesen tanácstalan vagyok, mert ugyanezzel a setuppal az előző szolgáltatónál nem tapasztaltam ezt a problémát. Üdv
×
×
  • Új...