bargergo

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit bargergo posztolt

 1. Sziasztok! Ha ma lefogyott a díjcsomaghoz tartozó adatkeretem, és vettem Extra Net 1 GB adatbővítőt, akkor ha ezek után díjcsomagot váltok nagyobb netre holnap, akkor az adatbővítővel vett adatkeret megmarad? Nekem az lenne a logikus, ha megmaradna, mivel az eseti bővítős oldalon oldalon 30 napos érvényességet írnak, viszont a gyakori kérdéseknél az szerepel, hogy ezek az eseti bővítők az internet csomag fordulónapjáig érvényesek. Gondolom, ha díjcsomagot váltok, akkor a fordulónap a váltástól újraindul, így ha a fordulónapig érvényes, akkor elveszik.
 2. Ma én is kaptam ilyet. A link természetesen más oldalra mutat, gondolom a txt fájlt is veszélyes megnyitni. Biztosan nem a Telekomtól érkezett, ennek ellenére a feladó email címe telekom.hu-ra végződik. Nyilván más nevében is lehet emailt küldeni, de akkor az Outlook-nak illett volna spam-be tennie.
 3. Hiába írtam bele lemondásba, rajta maradt mindhárom mobil-előfizetésen. Ebből kettőnél levonták a Magenta1 kedvezménnyel, amikor már nincs semmilyen otthoni előfizetésem náluk. Szóval erre oda kell figyelni. Beszéltem az ügyfélszolgálattal, leszedik a mobil-előfizetésekről Korlátlan TV és Filmopciót, és jóváírják a következő számlán a hiba miatt befizetett díjat.
 4. Sziasztok! Bár nem kértem, valamikor kaptam a Magenta1-be bevont mobil előfizetésekhez ilyen Korlátlan TV és film opciót, amivel nem kell a TV GO mobil internetes adatforgalma után fizetni. Ez mobilonként havonta kb 10 000 Ft-ba kerülne, ha nem lenne Magenta1 kedvezmény. Ha megszűnik a Magenta1 kedvezményem, akkor megszűnnek ezek a Korlátlan TV és film opciók is a mobil előfizetéseken, vagy külön le kell ezeket mondani? Milyen módon lehet lemondani? (Telefonon, írásban, emailben?)
 5. A Magenta1 kedvezménycsomag igénybevételéhez határozott időtartamú szerződéskötés nem szükséges, a kedvezménycsomagra vonatkozó szerződés határozatlan időtartamú. Itt az 1.1 pontban írják Ez alapján Magenta kedvezménycsomagra nincs hűségidő, csak a részeire lehet. Az egyik kérdésemre megtaláltam ugyanebben a fájlban az 1.6 pontnál a választ . Ha megszűnik a Magenta kedvezménycsomag, akkor díjazottá válik. Itt azt írják, hogy sms-ben meg lehet rendelni, kipróbáltam akkor -TVFILMHAVI szöveggel hátha le lehet mondani, de nem.
 6. Sziasztok! A felmondás feltételeiről szeretnék érdeklődni. Azt találtam a gyakori kérdéseknél, hogy ha hűségidő alatt mondom fel a szolgáltatást, akkor kötbért kell fizetnem. A kötbér pedig a szerződéskötéstől számítva az eltelt hónapok száma szorozva a havidíj kedvezménnyel. Ebben csak a hűségidő kedvezménye van benne? (Tehát pl a Magenta kedvezmény és a több szolgáltatás után járó kedvezmények nincsenek benne?) Hűségidő alatt lehet díjcsomagot váltani nagyobb/drágább hűségidős díjcsomagra, ilyenkor a hűségidő újraindul. Ebben az esetben hogy számítják az eltelt hónapok számát? A legelső díjcsomag megrendelésétől, vagy a váltástól?
 7. Akkor ha hűségidő alatt feljebb váltottam áprilisban, és most felmondanám, akkor az eltelt hónapok számát áprilistól számolják? Nem csak a hűségkedvezményt kell visszafizetni? Több szolgáltatásra, akkor is jár kedvezmény, ha nem vállalok rá hűségidőt, vagy nem? https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3335/milyen_kovetkezmenyekkel_jar_a_telekom_otthoni_szolgaltatasok_lemondasa_megszunese_a_husegido_alatt_ Itt az áll, hogy " a határozott időtartamú szerződésre biztosított hűségkedvezmény esetén: a szerződés megszűnéséig igénybe vett havi díjkedvezménytől, " Az ÁSZF mellékeletben azt írják, hogy "A Magenta1 kedvezménycsomag igénybevételéhez határozott időtartamú szerződéskötés nem szükséges, a kedvezménycsomagra vonatkozó szerződés határozatlan időtartamú."
 8. Igen, ugyanaz a számuk. Itt találtam, hogy maximum 2 db működhet: http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3441/valtozik_e_a_telefon_hasznalata__ha_analog_telefonrol_digitalisra_valtok_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=2&tudasbazis-rlCode=15b7700ed9c Vagy akkor a digitális telefon alatt nem ezt értik? Az ügyintéző nekem azt mondta, hogy a kábelezést nekünk kell megoldanunk, vagy hívhatjuk a Szuperszervízt, ami pénzbe kerül.
 9. @btz Köszönöm a válaszodat. Úgy tudom, hogy maximum 2 db vezetékes telefont lehet így használni, nekünk most 3 van. Meg így áramszünet esetén vagy ha elmegy a net nem fog működni a telefon, és meg kell oldani, hogy eljusson a vezeték a modemtől a telefonokig. Előnyről meg nem nagyon tudok.
 10. Sziasztok! NetMánia L és IPTV Családi+HD kábeles és Hoppá Plusz analóg vezetékes szolgáltatásunk volt Magentában több mobil előfizetéssel. Tegnapelőtt felhívtuk az ügyfélszolgálatot, hogy váltani szeretnénk IPTV Szuper Családi+HD-ra és NetMánia XL-re. Az ügyintéző azt mondta, hogy ez csak úgy lehetséges, ha a vezetékes telefon átkerül analógról VOIP-re, mert különben szétesik a Magenta. Nekem jó volt az analóg, és csak problémát jelentene a váltás, ezért szeretném elkerülni. Próbáltam megkeresni, hogy ez hol van leírva, de se a Telekom weboldalán se az ÁSZF-ben nem találtam ilyet. Szerintetek akkor ez igaz, és muszáj VOIP-re váltani?