Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

noobi78

Tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit noobi78 posztolt

  1. noobi78

    telekomtvgo app

    Sziasztok, A csatolt hibaüzenetet kapom az új app-ban. Nem tudok pedig már aktív bejelentkezésről. Mi a teendő?
  2. noobi78

    Gyorsító opció

    Igen, 30-35 Mbit korábban simán volt 55-65 között is, jelerősség 58 - excellent
  3. noobi78

    Gyorsító opció

    A SIM card status mindenkinél “Invalid in CS”? Ez számít bármit is vagy minek kellene lennie? Érdemes miatta reklamálni?
  4. noobi78

    Gyorsító opció

    Valami történt az éjjel, mert reggelre ismét 188-al kezdődő IP címet kaptam, mindkét tunnel up egyébként és sebességre sem mérek mást mint eddig. Ez 188-as IP jelenthet bármit is, tegnap még 217-es volt? 188-as volt akkor is amikor a DSL tunnel nem ment...
  5. noobi78

    Gyorsító opció

    Szerintem nem.
  6. noobi78

    Gyorsító opció

    Még mindig a HD stream kapcsán pár kérdés: Tegnap be lett üzemelve a gyorsító opció, ami a szokásos problémákkal indult, a DSL tunnel nem ment, kiosztott IP 188-al kezdődött. Szerelő szerint jó ez így, hiszen látom, hogy a HGW-n a DSL "zöld". Én nem nyugodtam bele és hívtam a 1414-et ahol megoldották és az is pár perc alatt "UP" lett. Éjjel lefutott a firmware frissítés és magenta színben pompázik a HGW felülete, kiosztott IP 217-el kezdődik. Ami most van a Magenta 1 csomagban: TV: IPTV Szuper Családi HD NET: Netmánia M VOIP: Hoppá Plusz Stream: 2 SD, 0 HD Kérdésem az lenne, hogy az IPTV csak a DSL sávszélességét használja? Vagy a hibrid bonding miatt a DSL/LTE-t? Eddig DSL-en 12-13 M jött, mennyit vesz el a HD Stream? Mert ha az IPTV csak tisztán DSL-t használ akkor elvileg bekapcsolható lenne szvsz a HD Stream, aztán minden másra ott van az LTE. Szerintetek működhet? Érdemes köröket futni HD Stream bekapcsoltatása kapcsán a 1414-en? Eddig elég meredek dolgokat olvastam a HD szávszél igénye kapcsán. Amikor még papíron adható volt a 30M net akkor pár napig volt már HD Stream-ünk, akkor maradt 6M, ha éppen HD adást néztünk... Még egy dolog SIM kártya kapcsán érdemes a PIN kód beállítással vacakolni?
  7. noobi78

    Gyorsító opció

    DSL-en kívül hol lehet IPTV-zni? A kérdés az lett volna, hogy Netmánia M-nél lehet-e HD Stream-et bekapcsolni? A "kieső" sávszélt LTE tudná pótolni...szvsz
  8. Nyíregyháza - Toldi utca kékkel jelölve ennek ellenére 2x dobták vissza a 30 megás igényemet... Bonding sem megy, ki érti miért?
  9. noobi78

    Gyorsító opció

    Gyorsító opció mellett bekapcsolható-e a HD stream? A DSL elbírná szvsz a VOIP-pal együtt minden egyébre ott az LTE. Vélemény?
×
×
  • Új...