SzM

Tag
 • Tartalmak

  10
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

SzM a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. sagemcom

  Hello! Közben tegnap este újra megjelent az Esetben az iPhone. Ezután kicsit jobban megnéztem és sikerült megfejtenem rejtélyes behatoló kilétét. Ugyanarra a következtetésre jutottam, mint amit fent írsz. Gyanús volt az IP, amit megjelenített. Mint kiderült a router WAN oldali címét írta ki és még a MAC is stimmelt. Azt viszont végképp nem értem, miért talál ki más és más eszközt a Sagemcom modemnek... Mindegy. A lényeg, hogy nem idegen eszköz van a hálómon... Köszönöm a segítségeteket!!!!
 2. sagemcom

  Egy újabb észlelés. Már a harmadik eset, hogy idegen készülékeket jelez az Eset Smart Security a wifi-n. Most éppen egy iOS rendszerű telefont. Nem az alapértelmezett jelszavakat használom. Az SSID mindkét sávon rejtett. Jó, tudom, hogy ez nem jelent semmit, de mégis hogy a bánatba kerülnek ide? Már volt itt HomTom és Blaupunkt gyártmányú készülék is. Van egy nyilvános része a hálónak, ahol be lehet jönni jelszó nélkül? De akkor az én készülékeimhez miért kér?? Egyszerűen értetlenül állok a dolog előtt...
 3. sagemcom

  Erre nem tudok mit mondani... Gondolom, akkor azt is látod, ki a hálózat gazdája... Náluk a környéken mindenhol panaszkodnak a feltöltésre. Ezt gondolom nem igazán tudjátok befolyásolni. Van így értelme folyamatosan reklamálni a feltöltés eltűnése miatt?
 4. sagemcom

  Utoljára a szoftot próbáltam, de akkor semmi nem változott. Most így néz ki a feltöltés. Pár hete a kábelhálózat gazdái voltak itt, mert éppen volt egy hibabejelentésem emiatt, akkor még egy csillapító tagot is beraktak a modem elé, mert akkora volt a jelszint állítólag, hogy az okozhatta a feltöltés eltűnését. Ma este pl egész jó a sebesség...
 5. sagemcom

  Üdv! Nálam is egy ilyen eszköz van a koax végén. Az a problémám vele, hogy kb. 2-3 hetente eltűnik a feltöltési sebességem, és olyankor semmi más nem segít, csak a reset. Persze nem okozna problémát, ha az alapbeállításokat használnám, de így állandóan lehet a dolgaimat újra beállítgatni. Tudom, hogy lehet menteni a beállításokat és visszatölteni, de szeretem látni, mit is csinálok. A készülék adatai a csatolt képen vannak. Kérem, valaki mondjon valami jó ötletet mit kéne csinálni, hogy ne kelljen állandóan resetelni! Köszönöm!
 6. Vicces a rendszer... Ma, azaz 12-én kaptam értesítést, hogy reagáltatok a kérdésemre... Roli82: A javaslatod egy részét a cég már megoldotta. Az összes eszközömet kicserélte, miután egy analóg-digitális átállást kértem a vonalas telefonomon. Új azonosítót mondjuk nem kaptam. Igaz, a szolgáltatások helyreállítása is több mint egy hétbe telt. Anonymus: Ezt én értem. De mi van akkor, ha nem képesek átrakni ennek ellenére az újba? Ugyanis 02. 18-án már megindították a migrációt! Akárhogy is számolom, már második hónap lesz lassan... Állítólag a folyamat maximum egy hét.
 7. Üdv! Kicsit kezd elegem lenni... Régi számlázási rendszerben vagyok (pontosabban a feleségem, mert ő az előfizető) és gyakorlatilag 2015 májusa óta semmit nem tudok "elintézni"! Valaki tud valami segítséget nyújtani?! Köszönöm előre is!