Törölt_tag6789 Posztolva ekkor: 2016. szeptember 26. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 26. Most váltottam internet csomagot. 10-ről 20 megásra mert lassú volt a net. Most a méréseim szerint Kb 10,5 mega jön. Ez természetes? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. Ha kábelnetes akkor az ilyen kicsi csomagnak maximumon kellene mennie, én inkább adsl-re tippelek, ott meg a központtól való távolságtól, függ az elérhető sebesség. Írd le a modem típusát, megtalálható az eszközön. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. Szia! Ha még nem tetted meg indítsd újra a modemet, hogy átálljon a nagyobb sebességre! Egyébként milyen típusú net, rezes (adsl) vagy kábelnet vagy optika? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. szeptember 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. Én is inkább DSL-re tippelek, kábel hálózat esetén 10 megabites csomag mellett ilyen lassulásról nem emlékszem hogy panaszkodott volna bárki is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6789 Posztolva: 2016. szeptember 26. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. Szia! Köszi a tanácsot. Szerintem kábelnet van. Mint már irtam régebben nagyon lassú volt a net. Akkor 10 megás volt- a méréseim szerint 3- és 6 közötti értékekkel. Na ennél azért most több. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. szeptember 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. Mi a HGW vagy Modem pontos típusa. Esetleg ha van lehetőséged, akkor készíts képernyőképeket ezen eszköz adminfelületén található vonali információkról. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Addam2 Posztolva: 2016. szeptember 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. Netmánia M össze szinkronba sem áll 12 mega alatt, tehát vagy nem állt még át arra a csomagra vagy nem jól mérsz. A HGW admin felületén lévő adatok tényleg érdekesek lennének ilyen szempontból. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag6789
Most váltottam internet csomagot. 10-ről 20 megásra mert lassú volt a net. Most a méréseim szerint Kb 10,5 mega jön. Ez természetes?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.