Posztolva ekkor: October 28, 2016 Jó napot! Érdeklődni szeretnék, hogy Domino sim kártyámat hogyan tudom titkosítani? Úgy értem, hogy a rákeresnek a telefonszámra, az én nevem ne jelenjen meg, a tudakozóba és sehol !? Előre is köszönöm. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: October 28, 2016 (szerkesztve) 2 perce, Roli82 írta: @zoli62 Ott nem tudja, én legalább is nem találtam rá opciót. Akkor ezek szerint ez csak az előfizetéses ügyfelek kiváltsága. Marad a 1430, már ha egy Dominós mostanában el tud érni élő ügyintézőt. Kerülő megoldásként 1412-es számon integrált ügyintézőt kell kérni. Szerkesztve ekkor: October 28, 2016 Szerkesztő: zoli62 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 28, 2016 Legegyszerűbben az online ügyfélszolgálaton. (My Telekom) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 28, 2016 @zoli62 Ott nem tudja, én legalább is nem találtam rá opciót. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 28, 2016 Így van előfizetésesnél látom a titkosítás lehetőségét. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: October 28, 2016 Egyébként régebben a Domino szerződések kötésekor a hívószámok alapértelmezetten titkosításra kerültek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Jó napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy Domino sim kártyámat hogyan tudom titkosítani? Úgy értem, hogy a rákeresnek a telefonszámra, az én nevem ne jelenjen meg, a tudakozóba és sehol !?
Előre is köszönöm.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon