Mazdarobi Posztolva ekkor: 2016. november 9. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2016. november 9. Sziasztok! Gondolkozom 2.stb rendelésen.Ez tényleg 8500 Ft-ba kerül(a beszerelés). A csatlakozókat én is be tudom dugni,s be tudom kapcsolni a távirányítóval.Miért kerül ennyibe? Miért ne vehetem át egy T-ponban? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2016. november 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 10. Szia! A második vevőegység utólagos beszerelése díjmentes tudtommal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. november 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 11. Teljesen ibgyenes az stb szerelese. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2016. november 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2016. november 10. (szerkesztve) 29 perce, Roli82 írta: Szia! A második vevőegység utólagos beszerelése díjmentes tudtommal. Ha nincs felvevős beltéri és egy olyat rendel egy sima box cserélyével helyszíni létesítéssel az 8000 Ft tudtommal. De a kérdező esetében szerintem is díjmentes az egész. Szerkesztve ekkor: 2016. november 10. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Mazdarobi
Sziasztok!
Gondolkozom 2.stb rendelésen.Ez tényleg 8500 Ft-ba kerül(a beszerelés). A csatlakozókat én is be tudom dugni,s be tudom kapcsolni a távirányítóval.Miért kerül ennyibe?
Miért ne vehetem át egy T-ponban?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.