Szabó Miklósné Klára Posztolva ekkor: 2017. január 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 5. Két napja befizettem a DÍJNET-en az összes számlámat, bankkártyás opcióval. Most nézem a Telekom fiókomat, kéri a számlák befizetését. Rákattintottam, engedné is az újbóli kifizetést. Érthetetlen, miért nincs összhangban a két befizetési lehetőség. Üdv.: Klára Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. január 5. Megosztás Posztolva: 2017. január 5. Kedves Klára! Ha Díjneten fizeti be a számláit akkor azok lekönyvelése 2-4 napot is igénybe vehet, ezért fordulhat az elő, hogy a Telekom oldalán még befizetésre vár státuszú! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. január 5. Megosztás Posztolva: 2017. január 5. 18 perce, Szabó Miklósné Klára írta: Két napja befizettem a DÍJNET-en az összes számlámat, bankkártyás opcióval. Most nézem a Telekom fiókomat, kéri a számlák befizetését. Rákattintottam, engedné is az újbóli kifizetést. Érthetetlen, miért nincs összhangban a két befizetési lehetőség. Üdv.: Klára Javaslom, hogy inkább a telekom fiókban fizesd a számládat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szabó Miklósné Klára Posztolva: 2017. január 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 5. Köszönöm a választ, hogy a Telekom-nál fizessem be a számlámat, de ott nem engedte a rendszer. A Díjnet-en rögtön ott volt a kártyás lehetőség, és vissza is igazolták a befizetést. A Telekom miért kéri még mindig a számlám befizetését????? Üdv: Klári Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Szabó Miklósné Klára
Két napja befizettem a DÍJNET-en az összes számlámat, bankkártyás opcióval.
Most nézem a Telekom fiókomat, kéri a számlák befizetését. Rákattintottam, engedné is az újbóli kifizetést.
Érthetetlen, miért nincs összhangban a két befizetési lehetőség.
Üdv.: Klára
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.