Törölt_tag3535 Posztolva ekkor: 2017. január 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. január 25. Sziasztok! Meg tudná esetleg valaki mondani, hogy kábelnetes elérés alatt, mi az STMP kapcsolódás menete? DSL-nél ugye szükség van a felhasználói név/jelszó párosra, de kábelnet esetén nincs szükség ilyen fajta azonosításra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag3535 Posztolva: 2017. január 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 26. Tegnap próbálgattam, és a következő lett a megoldás: imap.valami.hu:993 smtp.valami.hu:587 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 root Posztolva: 2017. január 25. Megosztás Posztolva: 2017. január 25. 57 minutes ago, Bluemotion said: Sziasztok! Meg tudná esetleg valaki mondani, hogy kábelnetes elérés alatt, mi az STMP kapcsolódás menete? DSL-nél ugye szükség van a felhasználói név/jelszó párosra, de kábelnet esetén nincs szükség ilyen fajta azonosításra. Az smtp mail.t-online.hu 25 port egyébként. De sztem Te az authentikációra gondolsz. Kábelnetnél ninics ilyen. Elindítják a modemet központilag és ennyi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. január 25. Megosztás Posztolva: 2017. január 25. Pppoe-re gondolsz szerintem. Az smtp a mail küldéssel kapcsolatos protokol Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 oldmumus Posztolva: 2017. július 1. Megosztás Posztolva: 2017. július 1. Valami gond van a Webmail-el? Ma reggel óta nem tudok küldeni, mert kapcsolódási hibát ír ki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. július 1. Megosztás Posztolva: 2017. július 1. @oldmumus Ugyan ez a helyzet nálam is. (DSL). Nem tud csatlakozni a webmail a beállított SMTP szerverhez. Gondolom majd megoldják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Törölt_tag3535
Sziasztok! Meg tudná esetleg valaki mondani, hogy kábelnetes elérés alatt, mi az STMP kapcsolódás menete? DSL-nél ugye szükség van a felhasználói név/jelszó párosra, de kábelnet esetén nincs szükség ilyen fajta azonosításra.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.