Ugrás a tartalomhoz
  • 1

Streamek és boxok


szaboadam

Kérdés

Üdv!

A területünkön végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően (VDSL) 3 stream vált elérhetővé az előfizetők számára, 2 SD illetve 1 HD. Kipróbáltam, és ez már aktiválásra is került, így most összesen 3 felvételt tudok kezdeményezni amelyikből az egyiket értelemszerűen néznem kell. Jelenleg csak 1 STB van a rendszerben. Az érdekelne, hogy amennyiben ehhez kerülne még egy, felvétel opció nélkül, akkor ez állandó jelleggel lefoglalna egy stream-et, vagy ezek "dinamikusan" kerülnek kiosztásra, azaz, ha épp nem működne a másik felvétel opció nélküli box, akkor ugyanaz a felállás lenne érvényben, mint egy box esetében (3 adás vehető fel, amelyből 1-et nézni kell)? Azt tudom, hogy ki kell jelölni 1 "fő" boxot, és a pörgetés, megállítás csak ezen elérhető.

Érdekelne még az is, hogy amennyiben ez a második set top box csak WIFI átvitel segítségével lenne hálózatba kapcsolható a rendelkezésre álló hálózati kiépítésből adódóan, mert a másik helyiségbe nem megoldható a kábelezés csak nagyon nehézkesen (sok fúrással), akkor az ehhez szükséges eszközöket a Telekom biztosítja (gondolom az előfizetőnek ezeket meg kell vennie) vagy esetleg a kiépítés előtt külön az efinek kell beszereznie?

Előre is köszi a választ!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szaboadam
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Nem nem tudod. Amenyiben rendelsz még egy boxot, az a most meglévő 3 streamböl fog élni. Tehát egy időben egy dolgot vehetsz fel ha azt akarod hogy mind két tv-n más más műsör menjen. Ha elindítasz 2 felvételt és nézel valamit akkor a 2. boxod be tud csatlakozni az egyik folyamba. De önálló külön műsort nem tudsz már nézni rajta. 

Boxok össze vannak kötve beszélgetnek egymással van egy fő boxod amivel tudsz fel venni. És amennyiben be van kapcsolva értd nincs ki húzva az áramból. Abban az esetben a második boxal tudsz felvételt kezdeményezni, vagy meg álítani vissza tekerni, vagy a meglévő felvételekt megnézni.

 

Kiépítés előtt vagy megoldod igmp képes eszközök kellenek vagy a T-re bízod ez úgy néz ki akkor hogy 2X16000 Ft pluszba ki kell fizetned az eszközökre. Mert ez nem a szolgáltatás része. csak a kábelezés van ingyen és bérmentve ez nincs. Ezt az összeget befizetheted egyben vagy kamat mentes részletre ha jól emlékszem 10 havi részlet van. Ez az összeg a havi díjadon felül jelentkezik majd a számlán.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Köszi a választ! Jól értem tehát, hogy abban az esetben, ha viszont a 2. boxot kihúznám az áramból, akkor maradna a most fennálló helyzet (3 vehető fel egyszerre, melyből 1 nézhető), mert az ilyenkor "eltűnne" a rendszerből? Ha viszont a box áram alatt van, működik, akkor - ahogy írtad - már használ streamet, azaz marad 1 felvételi lehetőség, ha mindkettőn mást akarok nézni. (Meg persze használhatom a TVGO-t egy másik eszközön.) Egyébként igen jól tudtad az összeget és a feltételeket is, sikerült kibogarásznom az ÁSZF-ből. Köszönet a pontos infókért!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szaboadam
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...