Ugrás a tartalomhoz
  • 2

Csatorna sorrend


Törölt_tag7826

Kérdés

Megtudná írni nekem valaki, hogy hogyan kell az IPTV esetében megváltoztatni a csatorna sorrendet a webes felületen? Régen nagyon könnyen meg lehetett találni a műsorújság funkciót, de most sehol nem találom :( Segítsetek kérlek, mert nagyon meg kellene variálni az eredeti kiosztást. A segítségeket előre is köszönöm!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 3

Ezzel sajnos a figyelmeztetés beállítás lehetősége is megszűnt a honlapon, csak az alkalmazás maradt. Az persze elég nagy szégyen a T-re nézve, hogy az STB szoftverében ezt képtelenek voltak megoldani.

Az már csak hab a tortán, hogy többszöri bejelentésem ellenére is fennáll a kétrészes (két külön napon sugárzott) filmek felvételének gondja. Az STB-n lévő műsorújság mindkét részt 2/1-nek írja, ezért mindíg csak a második marad meg, mert kvázi ráveszi az elsőre.

Lehet hogy az alkalmazásban ez már jó, de azt nem ismerem.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 4
4 órája, kolozslevy írta:

Miért kell megváltoztatni valamit, ami jól működik? Miért vették el ezt a lehetőséget? Ennek semmi értelme. Mobilon sokkal nehézkesebb.

Azt nem mondanám, hogy jól működött sőt...! Szerintem a csatornákat rendezgetni sokkal egyszerűbb az alkalmazással, csak megfogom az adott csatornát és oda rakom ahova akarom. :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 2

Jah, de ez az applikációs megoldás csak ott működik, ahol van internet előfizu, hiszen wifin helyi hálózaton megy... Ahol csak IPTV szolgáltatás van, internet nélkül, ott ez nem opció. A webes felületen a távolból tudtam állítani a nagyapám csatornasorrendjét. Így most oda kell mennem és a távirányítóval egyesével kell nyomogassam, ha kell akkor a 102-es helyről a 14-esre... ínhüvely gyulladás fenyeget, plusz fél óra biztosan elmegy 20-30 csatorna rendezgetésével...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...