Hugi Posztolva ekkor: 2017. április 19. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. április 19. Kérdésem, hogy a HBO Max díjcsomagot le lehet-e mondani a hűségidő figyelmen kívül hagyásával? Vagy arra is vonatkozik a hűségidő? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. április 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 19. (szerkesztve) 27 perce, Hugi írta: Nem tudom. Ezért kérdezem. Az alapcsomagnál fel van tüntetve a hűségidő: IPTV Szuper Családi HD Hűségkedvezmény: 2018.11.16 -ig A minicsomagnál viszont az van írva, hogy hűségkedvezmény nincs: IPTV HBO MaxPak Nem tudom, hogy azért nincs rá hűségkedvezmény, mert nem vonatkozik rá a hűségidő, vagy mert... passz... Üdv! Az online felület nem jelenti meg azt hogy van -e rá hűséged vagy sem. A számlán nézd meg ott fel van tüntetve. Ha pedig nincs akkor már nincs rajta hűség! Ha van rajta hűségidő akkor úgy mondható fel az HBO Max Pak, hogy az HBO Max Pak megkötésétől lemondásig kapott kedvezményeket kell visszafizetni ez a hűségidős és a lista ár különbözetéből jön ki. Szerkesztve ekkor: 2017. április 19. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Hugi Posztolva: 2017. április 19. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 19. Köszönöm szépen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. április 19. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 19. Üdv @Hugi Kötöttél é rá hűséget vagy sem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Hugi Posztolva: 2017. április 19. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 19. Nem tudom. Ezért kérdezem. Az alapcsomagnál fel van tüntetve a hűségidő: IPTV Szuper Családi HD Hűségkedvezmény: 2018.11.16 -ig A minicsomagnál viszont az van írva, hogy hűségkedvezmény nincs: IPTV HBO MaxPak Nem tudom, hogy azért nincs rá hűségkedvezmény, mert nem vonatkozik rá a hűségidő, vagy mert... passz... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Hugi
Kérdésem, hogy a HBO Max díjcsomagot le lehet-e mondani a hűségidő figyelmen kívül hagyásával? Vagy arra is vonatkozik a hűségidő?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.