nagymark67 Posztolva ekkor: 2017. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. július 8. Jó napot! Szeretném megkérdezni önöket,hogy nálam az oszrták hálózatoknál,ha beregisztrálok mondjuk a T-Mobile A-ra,akkor miért írja azt,hogy csak segélyhívás indítható? A választ előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2017. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 8. Hello @nagymark67, előfizetés vagy Domino? utóbbi esetben aktiváltad a roamingot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 nagymark67 Posztolva: 2017. július 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 9. Előfizetéses vagyok,és az adatroamingot is bekapcsoltam.Nem tudom mi lehet a problémája. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2017. július 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 9. @nagymark67 Nem elég a telefon menüjében bekapcsolva lennie az adatroamingnak. Telekom applikáció vagy az online felületen mit látsz az előfizetés testreszabásánál? Be van pipálva kimenő hívástiltás roaming esetén? Nálam így néz ki Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymark67 Posztolva: 2017. július 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 9. Nálam nincsen bepipálva. Mondjuk az lehet baj,hogy magyar a simem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. július 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 9. @nagymark67 Az nem lehet baj. Nekem is magyar és csatlakozik, hívás is indítható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymark67 Posztolva: 2017. július 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 9. akkor nálam van valami Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 WHOAMI Posztolva: 2017. július 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. július 10. Szia @nagymark67 ! Az a helyzet, hogy az én meglátásom szerint mióta "ingyen" van a roaming azóta csak rosszabb lett. Én Olaszországban tapasztaltam hasonlókat. Volt egy Indexes cikk is erről. Sajnos még nem lett tökéletes a roaming. Főleg a régebbi vagy az egyéni csomagokkal vannak hasonló problémák ahogy nekem feltűnt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nagymark67 Posztolva: 2017. augusztus 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 11. Igen,ez mondjuk szerintem is így van és eléggé idegesítő Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. augusztus 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 11. Hello @nagymark67, van olyan hely, ahol tudod használni legalább hívásra az előfizud? azért lényeges, mert ingyen roaming zűrök ide vagy oda, az előfizudon nem lehet roaming tiltás, különben csak segélyhívás van, ahogyan írtad (nagyon régi kártyákon még lehet tiltás, amit a Té honlapján, az önkiszolgálóban vagy a Té appban le tudsz szedni). ha ez nem áll, mert volt már, hogy tudtad használni, akkor legközelebb ki-bekapcs, kézi hálózatválasztás (mert az adott hálóval is lehet pont akkor valami, viszont olyan nincs, hogy egyszerre hal le mindegyik). erre jön rá mobilinternet roaming, amikor a hívások mennek, de a net nem. ilyenkor is a ki-bekapccsal, kézi hálózatválasztással érdemes trükközni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. augusztus 11. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 11. Bocsi, megnéztem, önkiszolgálón nincs kint a roaming tiltás, csak egy része, amit btz írt. így gyanú esetén chaten segítenek (böngészd a Té honlapján a telókat, és előbb-utóbb megjelenik a chatjük) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
nagymark67
Jó napot!
Szeretném megkérdezni önöket,hogy nálam az oszrták hálózatoknál,ha beregisztrálok mondjuk a T-Mobile A-ra,akkor miért írja azt,hogy csak segélyhívás indítható?
A választ előre is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
10 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.