***** Posztolva ekkor: 2017. augusztus 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. augusztus 14. Hali! Segítséget kérnék a beltérim nem reagál a távirányítóra.Elemet cseréltem , a beltérit áramtalanítottam de semmi .A távirányító visszajelző ledje villan mikor használom. Huawei e2218ss van ráírva és felvevős sat-os. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. augusztus 14. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 14. @***** Esetleg másik ugyanolyan típusú boxal célszerű lenne kipróbálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 15. Hello @*****, ha nem megy, amit btz írt (mert csak egy stb-od van), akkor nézd meg, hogy vannak-e rajta tv és stb gombok. ha igen, akkor nyomd meg a stb gombot (Nagyim mindig ezzel küzd, összenyomogat mindent, tv gombot is benyomja, és nem reagál a box. bár nem ismerem a tiéd, hátha ). ha nincs rajta ilyen, vagy van, de ez sem változtat, akkor keresd a Té chatet, és segítenek (Té honlapján nézegesd a telókat, előbb-utóbb megjelenik, és írd le nekik, hogy hiba van) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Hali!
Segítséget kérnék a beltérim nem reagál a távirányítóra.Elemet cseréltem , a beltérit áramtalanítottam de semmi .A távirányító visszajelző ledje villan mikor használom.
Huawei e2218ss van ráírva és felvevős sat-os.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.