Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Probléma


bvkriszti

Kérdés

Sziasztok! Nekem kb 2 éve van egy  ZXV10 H201L rooterem.egyre több baj van vele..elveszti a netet, a wifi is hol jó,hol nem. Lehetne másik fajtát kérni a szolgáltatótól? Illetve hallottam egy ilyen netgyorssító eszközről.otthoni hálózathoz.4g hálózatról erősíti meg a meglevő adsl netet.valóban van ilyen lehetőség?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2
25 perce, btz írta:

...Sajnos adat limit is tartozik hozzá, ami a gyakorlatban néha van, néha egyesek jelzik, hogy nem történt lassítás az adatkeret felhasználása után....

Tapasztalataim szerint állandó a korlátozás napi 10 giga után, ez alól csak esetleges karbantartás kivétel, vagy ha módosítanak beállításokon. Mindenesetre jobb a semminél, de újabb 2 éves hűség aláírása előtt megnézném hogy van-e esetleg jobb szolgáltatás a konkurenciánál ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

@bvkriszti

Hogy milyen mértékű pozitív változást hozna a gyorsító opció, azt nagymértékben a helyi 4G viszonyok határozzák meg. Ha jó a térerő és nem túl leterhelt a hálózat, akkor sokat javíthat a helyzeteden. Sajnos adat limit is tartozik hozzá, ami a gyakorlatban néha van, néha egyesek jelzik, hogy nem történt lassítás az adatkeret felhasználása után. 

Amennyiben a központ is alkalmas rá VDSL2 technológiával lehetséges, hogy 30mbps-t kapj. A jelenlegi HGW-d ebben az esetben biztos, hogy cserélik, mert nem VDSL2 képes. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...