PsychoBaby Posztolva ekkor: 2017. október 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 21. Sziasztok Az lenne a problémám, hogy mikor bekapcsolom a tvt kb 10 másodperc után megáll a kép és akkor indul el újra ha csatornát váltok. A főbérlő szerint újra kellene telepíteni a rendszert. Ezt hogyan tudnám megcsinálni? Kerestem már de nem tudom hogy kell. Újraindítottam már mindent, próbáltam több módszert is de egyik sem hozott sikert. Ha valaki tud más megoldást, kérem segítsen. Előre is köszönöm a válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2017. október 22. Megosztás Posztolva: 2017. október 22. Szetintem a gyáribeállítások visszaállítására gondol. Ez valahol a menüben biztos elérhető. Milyen típusú box ez pontosan? Meg kell keresni az user manuálját, ahol biztos leírják mit és hogyan ezügyben. Ha ez sem oldja meg a gondot, akkor a 1414, ahogy már SzaboAdam leírta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 szaboadam Posztolva: 2017. október 21. Megosztás Posztolva: 2017. október 21. (szerkesztve) Szia! "Újratelepítés" alatt nem tudom, mit kell érteni, de az általad leírt hibajelenség alapján azt javaslom, mielőbb jelentsd be a hibát a 1414-n (ha még nem tetted meg eddig). Szerkesztve ekkor: 2017. október 21. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
PsychoBaby
Sziasztok
Az lenne a problémám, hogy mikor bekapcsolom a tvt kb 10 másodperc után megáll a kép és akkor indul el újra ha csatornát váltok.
A főbérlő szerint újra kellene telepíteni a rendszert. Ezt hogyan tudnám megcsinálni? Kerestem már de nem tudom hogy kell.
Újraindítottam már mindent, próbáltam több módszert is de egyik sem hozott sikert.
Ha valaki tud más megoldást, kérem segítsen.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.