fannika06 Posztolva ekkor: 2017. október 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2017. október 22. Mennyi az eloleg ha domino fixrol váltok uj elofizetore? és Iphone 7 Plust szeretnék kihozni? Vagy ha sok az eloleg viisszamondani hogy tudom ? Fontos ! Elöre is köszönöm a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. november 16. Megosztás Posztolva: 2017. november 16. Ekkor: 2017.10.22. at 13:13, fannika06 írta: Mennyi az eloleg ha domino fixrol váltok uj elofizetore? és Iphone 7 Plust szeretnék kihozni? Vagy ha sok az eloleg viisszamondani hogy tudom ? Fontos ! Elöre is köszönöm a válaszokat! Új előfizetőként az előleg a készülék listaárának 30 %-ka is lehet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dptrsk Posztolva: 2017. november 17. Megosztás Posztolva: 2017. november 17. A domino-s szám rendelkezik arany kiemeltséggel? Részletre vagy 1 összegben vennéd a készüléket? A domino-s SIM milyen régóta van meg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
fannika06
Mennyi az eloleg ha domino fixrol váltok uj elofizetore? és Iphone 7 Plust szeretnék kihozni?
Vagy ha sok az eloleg viisszamondani hogy tudom ?
Fontos !
Elöre is köszönöm a válaszokat!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.