Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Router beállítás


cs_mtys

Kérdés

Üdv! 

A következő lenne a helyzet. Az egyik szobában egy Huawei router van (ami tudtommal a modem is egyben, mivel nincs más készülék), a másik szobában pedig egy TP-link router. Az első problémám az volt, hogy úgy lettek beállítva, hogy két külön jel volt, tehát Wifi1 és Wifi2 , ez fennakadásokat okozott, és ezen szerettem volna változtatni, úgy, hogy csupán egy hálózat legyen es az egyik router mint egy signal booster működjön. Nos, kutakodtam és fórumoztam, aztán megpróbáltam (kevés ismeretem van ebben, de örülök, hogy ez a probléma előttem van, hisz így tudok ebben új ismereteket szerezni) és hát nem sikerült. Ezért ideiglenesen reseteltem a routereket. A Huawei teljesen jól működik, viszont a TP-link küldi a jelet viszont internet elérés nincs. Az lenne a kérdésem, hogy szükséges valami különleges beállítást, hogy működjön, és esetleg ha valakinek van megoldása, az első problémára és tudna adni egy ismertetőt a dolgokról nagyon hálás lennék!

Válaszaitokat előre is köszönöm!!!

Mátyás 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

4 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

@cs_mtys

Szia. Sajnos nem tudni, így fórumon keresztül megmondani, hogy mi a helyzet, a hálózatod miért nem működik. Ehhez több információra lenne szükség. Le kéne rajzolni, hogy pontossn hogy és miképpen vannak összekötve a dolgok, látni kéne, hogy mik a beállítások. Erre megoldás lehet, hogy felteszel ide képernyőmentéseket vagy ha valakiben megbízol annyira, hogy felengeded egy teamviewerrel a gépedre, akkor meg tudja nézni. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

@cs_mtys

Mi a Huawei LAN/WAN és a Tplink LAN/WAN IP címe? Mindkét eszköz WAN és LAN oldali beállításairól, status információiról tegyél fel képernyőmentést. 

A Huaweiből a vezeték a Tplink WAN vagy LAN portjába megy? 

Melyiken műkődik a dhcp szerver funkció, melyiken van kikapcsolva?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...