viktorka9999 Posztolva ekkor: 2017. december 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2017. december 20. Azaz ha kiválasztok egy 100 Mbit/s csomagot, akkor azt elosztom 8-al, azaz akkor az én maximális letöltési sebességem 12 mb/s lehet? (pl utorrent, (ha úgy van seedelő)) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. december 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 20. Üdv @viktorka9999 Igen. Secundum = Másodperc Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2017. december 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. december 20. (szerkesztve) Így van, csak sokan keverik a sávszélességet a sebességge, még a szolgáltató ügyfélszolgálatán is. A letöltési sebesség mértékegysége egyébként helyesen írva MB/s, nem Mb/s, legalábbis én még így tanultam, de sok helyen rosszul írják. Szerkesztve ekkor: 2017. december 20. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
viktorka9999
Azaz ha kiválasztok egy 100 Mbit/s csomagot, akkor azt elosztom 8-al, azaz akkor az én maximális letöltési sebességem 12 mb/s lehet? (pl utorrent, (ha úgy van seedelő))
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.