Márffy Magdolna Posztolva ekkor: 2018. január 10. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. január 10. Tisztelt Fórum! Döbbenten láttam,hogy amilyen képernyőképeket feltöltöttem itt szemléletés miatt,azokat a google képek között,nyilvánosan megtaláltam.Hogy lehet azokat törölni? Üdvözlettel:Márffy Magdolna Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Márffy Magdolna Posztolva: 2018. január 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. tisztelt Fórum! Döbbenten láttam,hogy amilyen képeket ide feltöltöttem,szemléltetés miatt,azokat látom a google-ban a képek keresőben.Hogy lehet ezeket törölni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. január 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. Üdv @Márffy Magdolna Sajnálatos, hogy megdöbbentett, miszerint egy publikus weboldalon közzétett képet megtalál a Google keresője. Ezt a linket olvasd el, amiből kiderül, hogy mit lehet tenni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Márffy Magdolna Posztolva: 2018. január 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. Google keresőben megtalálhatoak azok a képeim amiket ide feltöltöttem.Miért? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. január 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. @Márffy Magdolna Mivel ez egy publikus oldal és a publikus oldalon található képeket és szövegeket a Google kereső algoritmusa feltérképezi, ezáltal kereshetővé teszi az iránta érdeklődőknek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Márffy Magdolna Posztolva: 2018. január 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. Köszönöm.Igazábol az merült fel bennem,hogy a skype hibárol csináltam egy képernyőképet,és az ismerősöm képe is felkerült véletlenül.Remélem ez nem lesz gond. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Márffy Magdolna Posztolva: 2018. január 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. Köszönöm szépen.Csak annyi volt a baj,hogy egyx ismerős arcképe is fentmaradt a skype hibával kapcsolatos képernyőképen.Igy tudtam csak itt érzékeltetni a skype hiba jellegét.Remélem ebből nem lesz baj. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Márffy Magdolna Posztolva: 2018. január 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. Gondolom egy idő után törli a google? Nem kérem én az eltávolitását,mert hosszadalmas.Igy marad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
anonymus Posztolva: 2018. január 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. Mért tenné ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. január 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. @Márffy Magdolna Akkor készíts egy olyan képet, amin kitakarod ismerősöd arcát, majd kérd a moderátort, hogy az adott hozzászólásban cserélje le a képet az új szerkesztettre. A kép ezután el fog tűnni a Google keresési találatai közül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. január 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. A Skype képe pedig amúgy is publikus a Skype felhasználók előtt, így nem hiszem, hogy az ismerősöd problémázna ezen. De legközelebb kép feltöltéskor jobban ügyelj a személyes információk kitakarására. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Márffy Magdolna Posztolva: 2018. január 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. Még egy buta kérdés.Melyik oldal moderátorát kérjem?Telekom Fórum...vagy?Többet nem kérdek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
btz Posztolva: 2018. január 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. @Márffy Magdolna Természetesen ennek az oldalnak a moderátorát. @ahammer vagy @István Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Márffy Magdolna Posztolva: 2018. január 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. január 10. Köszönöm szépen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.