atika Posztolva ekkor: 2018. február 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. február 3. Hello ,érdeklődnék hogy esetleg a részletre vásárolható tv-k között lesz mostanában 60 vagy 65 colos méretü? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. február 3. Megosztás Posztolva: 2018. február 3. SAMSUNG QE65Q7C IVELT SMART UHD 4K QLED TV és SAMSUNG UE65MU6102 SMART UHD 4K TV ez van a kínálatban. De ha beéred 55colos tv-vel sokkal nagyobb a kínálat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. február 3. Megosztás Posztolva: 2018. február 3. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. február 3. Megosztás Posztolva: 2018. február 3. @atika Van most is. Pl a SAMSUNG QE65Q7C IVELT SMART UHD 4K QLED TV 22 x 33 530 Ft/hó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 atika Posztolva: 2018. február 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. február 3. A kettő közül csak az ivelt van részletre feltüntetve,a másikat nekem nem engedi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 atika Posztolva: 2018. február 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. február 3. Igen idáig nekem is bejön ,aztán ha rányomok a rendelésre akkor azt irja hogy hiba történt vagy az oldal nem található. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. február 3. Megosztás Posztolva: 2018. február 3. 1414-et hívd inkább fel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 atika Posztolva: 2018. február 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. február 3. Az lesz,mert most nézem hogy ezt a samsungot még az első lapon amikor a tv-k re megyek ott nem is listázza a részletre vásárolhatók között.Csak ha rámegyek a készülékre akkor engedi ott kiválasztani,viszont ott amikor továbblépnék akkor a már emlitett hiba lép fel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. február 3. Megosztás Posztolva: 2018. február 3. Mindent lehet részletre venni a weblapról, tv.laptop, kiegészítő mindent. Én Apple watchot vettem mobil mellé részletre Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 atika Posztolva: 2018. február 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. február 3. (szerkesztve) Igen ,én is vásároltam már más dolgot .Ezért nem is értem hogy milyen hiba ez.Ez jön be amikor megakarom rendelni.Na mindegy majd a 1414 megoldja ,ha tudja. Szerkesztve ekkor: 2018. február 3. Szerkesztő: atika Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
atika
Hello ,érdeklődnék hogy esetleg a részletre vásárolható tv-k között lesz mostanában 60 vagy 65 colos méretü?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.