Katka Posztolva ekkor: 2018. március 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. március 12. Azt szeretném tudni hogy melyik csatornák tartoznak a Sat tv családi +hd díj csomaghoz? Eredetileg 94csatornát írtak de annyi biztosan nincsen. Honnan tudhatom meg hogy ha probléma van az előfizetés beállításokkal esetleg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. március 12. Megosztás Posztolva: 2018. március 12. @Katka Igen 96 csatorna tartozik bele. A csomagokhoz tartozó csatornakínálatot ezen a linken tekintheted meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Katka Posztolva: 2018. március 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. március 16. Köszi meg próbálkozom vele akkor ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Katka Posztolva: 2018. március 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. március 15. Ezt én végig is néztem de pl Comedy Central Family -nek kellene lenni és nincs. Hol tudom ezt jelezni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. március 16. Megosztás Posztolva: 2018. március 16. A 1414 tudod jelezni hiba bejelentés formájában. De előtte lehet érdemes lenne egy gyári alaphelyzetbe állítást végre hajtani hátha ez segít. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Katka
Azt szeretném tudni hogy melyik csatornák tartoznak a Sat tv családi +hd díj csomaghoz? Eredetileg 94csatornát írtak de annyi biztosan nincsen. Honnan tudhatom meg hogy ha probléma van az előfizetés beállításokkal esetleg?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.