Katka Posztolva ekkor: 2018. március 12. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. március 12. Azt szeretném tudni hogy melyik csatornák tartoznak a Sat tv családi +hd díj csomaghoz? Eredetileg 94csatornát írtak de annyi biztosan nincsen. Honnan tudhatom meg hogy ha probléma van az előfizetés beállításokkal esetleg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. március 12. Megosztás Posztolva: 2018. március 12. @Katka Igen 96 csatorna tartozik bele. A csomagokhoz tartozó csatornakínálatot ezen a linken tekintheted meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Katka Posztolva: 2018. március 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. március 15. Ezt én végig is néztem de pl Comedy Central Family -nek kellene lenni és nincs. Hol tudom ezt jelezni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. március 16. Megosztás Posztolva: 2018. március 16. A 1414 tudod jelezni hiba bejelentés formájában. De előtte lehet érdemes lenne egy gyári alaphelyzetbe állítást végre hajtani hátha ez segít. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Katka Posztolva: 2018. március 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. március 16. Köszi meg próbálkozom vele akkor ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Katka
Azt szeretném tudni hogy melyik csatornák tartoznak a Sat tv családi +hd díj csomaghoz? Eredetileg 94csatornát írtak de annyi biztosan nincsen. Honnan tudhatom meg hogy ha probléma van az előfizetés beállításokkal esetleg?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.