gyula73 Posztolva ekkor: 2018. március 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. március 16. Üdvözlöm mindenkit! Egy kis segitséget szeretnék kérni ha lehet Egy régi kb 8 éve annak hogy előfizetéses mobilom volt, És mobiltelefonról lejárt nekem a hűségem szerintem mobil net lehetet ,hátralékom maradt,Én ezt szeretném rendezni ,Kihez kellene fordulnom hogy ezt rendezem jó lenne telefon szám vagy cim köszönettel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. március 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 16. Üdv! Ha betudsz lépni a Telekom fiókodba akkor ott látszik a tartozás, amit be tudsz fizetni online bankkártyával. Ha nem tudsz belépni, akkor a behajtási osztályt kellene felhívni ( elvileg ez az ő számuk ) 06-1-265-9910 telefonszámon vagy írsz nekik egy emailt a behajtas@telekom.hu emailcímre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 gyula73 Posztolva: 2018. március 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 16. 2 órája, Roli82 írta: Üdv! Ha betudsz lépni a Telekom fiókodba akkor ott látszik a tartozás, amit be tudsz fizetni online bankkártyával. Ha nem tudsz belépni, akkor a behajtási osztályt kellene felhívni ( elvileg ez az ő számuk ) 06-1-265-9910 telefonszámon vagy írsz nekik egy emailt a behajtas@telekom.hu emailcímre. Értem , ezek szerint mobil adósság behajtáshoz tartozik csak oda? Üdv Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. március 16. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. március 16. Mivel adósságod keletkezett az a behajtási osztályra tartozik, az mindegy hogy miből lett tartozásod a Telekom felé. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 uzman Posztolva: 2020. november 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 18. 16 órája, Moncsa0325 írta: Szép napot mindenkinek. Olyan ügyben szeretnék segítséget kérni, hogy pár napja az egyik behajtó csoport, hivatalos levél formájában a tudtomra adta hogy elmaradásom van irányukba, melyet elmondásuk szerint a Telekom adott tovább a részükre. Az igazi problémám itt kezdődik. Az említett elmaradás két telefonszámhoz kötődik, melyeket 2015-ben és 2016-ban hoztak létre. A gond az hogy ezeket a számokat nem én használtam. Feltételezésem szerint az egyik hozzátartozóm visszaélt a személyes adataimmal, és a nevemben megkötötte ezt a két szerződést az említett számokra. Kérdésem lenne hogy ebben az esetben mi lenne a megfelelő jogi lépés, vagy érdemesebb felkeresni ez ügyben egy ügyvédet. Előre is nagyon köszönöm a segítséget. Szia Először mindenképp vedd fel a kapcsolatot a behajtási csoporttal is, hogy tájékoztasd őket erről a tényről. Kérj tőlük haladékot akár telefonon vagy írásos úton, mindaddig míg valamilyen jogi lépés nem történik, ami befolyással van a behajtás menetére (bírósági eljárás, fellebbezés, stb.). Ügyvédre is szükséged lesz, aki járatos a polgári jogban. Viszont mire elindul bármilyen jogi eljárás, az idő. Ez idő alatt a tartozásod halmozódik és a tartozás mértékétől függően különböző jogi lépéseket is tehet a behajtó irányodba (lefoglalás, letiltás, stb). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Moncsa0325 Posztolva: 2020. november 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2020. november 17. Szép napot mindenkinek. Olyan ügyben szeretnék segítséget kérni, hogy pár napja az egyik behajtó csoport, hivatalos levél formájában a tudtomra adta hogy elmaradásom van irányukba, melyet elmondásuk szerint a Telekom adott tovább a részükre. Az igazi problémám itt kezdődik. Az említett elmaradás két telefonszámhoz kötődik, melyeket 2015-ben és 2016-ban hoztak létre. A gond az hogy ezeket a számokat nem én használtam. Feltételezésem szerint az egyik hozzátartozóm visszaélt a személyes adataimmal, és a nevemben megkötötte ezt a két szerződést az említett számokra. Kérdésem lenne hogy ebben az esetben mi lenne a megfelelő jogi lépés, vagy érdemesebb felkeresni ez ügyben egy ügyvédet. Előre is nagyon köszönöm a segítséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
gyula73
Üdvözlöm mindenkit!
Egy kis segitséget szeretnék kérni ha lehet
Egy régi kb 8 éve annak hogy előfizetéses mobilom volt, És mobiltelefonról lejárt nekem a hűségem szerintem mobil net lehetet ,hátralékom maradt,Én ezt szeretném rendezni ,Kihez kellene fordulnom hogy ezt rendezem jó lenne telefon szám vagy cim
köszönettel
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.