Törölt_tag13

Mobil telefon

Kérdés

Van egy mobiltelefonom otthon. Tavaly egyeztettek velem adatokat, mig az orszagban voltunk. Mukodott utana es iden ujra kellene egyeztetni, ugy tudom. Majus vegen egy ideig otthon leszek. Ezert egy baratnom toltott a telefonomra ma.De mikor vissajottunk az USAba/ ahol elunk/, akkor is volt toltve a telefonomra.

 Nem jott sms a mai feltoltesrol. Nem engedi lekerdezni a #102 szamon, hogy mennyi osszeg van rajta. Akkor toroltek a kartyam, ahogy olvasom, tobb emberrel csinaljak . Miert csinaljak ezt? 

A kartyam, Domino es a tel. szam: 30/ *******

Ezt a telefont a regi baratok miatt tartottam meg, akik ezt a szamomat ismerik.

Ha ez igy mukodik, mint sok egyeb otthon, eleg szomoru es elkeserito.A penzt akarjak lenyulni, vagy miert csinaljak? Varom valaszukat , sos!!

 

 

 

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Danka
Személyes adatok megjelenítése

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Hello @hagi, tavaly óta törvényi kötelezettség itthon a feltöltős kártyák évenkénti adategyeztetése. aki ezt elmulasztja, annak a szolgáltatója levágja a kártyáját (nem azért mert csúnya, rossz, gonosz, hanem azért mert az aktuális törvények alapján ezt kell tennie). tehát ha tavaly adategyeztettél, akkor onnét számítva 12 hónapon belül ismét kell. a kérdés az, hogy ez lejárt-e már? ha nem, akkor más okozza. első körben teló ki-bekapcs, mert lehet, hogy csak nem vagy feljelentkezve. utána próbáld újra (párhuzamosan olyan trükk is van, hogy felhívod, mert a bemondás alapján elég jól belőhető, hol van akadás: nem elérhető, ki van kapcsolva a forgalomból, a hívott számon előfizető nem kapcsolható)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia @hagi!

Domino szolgáltatás esetén valóban kötelező az éves adategyeztetés, de annak esedékessége előtt kétszer is értesítenek SMS formájában.

Részleteket angol nyelven itt találsz.

Biztos, hogy a jó számra ment a feltöltés? Ha véletlenül rossz szám lett ugyanis megadva feltöltéskor akkor sajnos az az összeg elveszett. Ha az USSD kód nem működik érdemes megpróbálkozni a telefon újraindításával (az néha csodákra képes), és újra megpróbálni vagy a honlapon keresztül ellenőrizni az egyenleget.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: szaboadam

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most