Ugrás a tartalomhoz
  • 0

egy két betű helyett kérdőjel az email feladójának nevénél


Márffy Magdolna

Kérdés

Tisztelt Fórum!

tudom hogy nem a telekom kategóriájába tartozik a dolog,de mégis segitséget szeretnék kérni,hátha tud valaki segiteni benne.Mobilomra le van töltve az indamail mobil applikácioja.Az indamail/freestartos email cimemre csak néhány hirlevél jön,de kipróbáltam hogy átküldök magamnak az indamail mobil appja segitségével a gmail fiokomba egy linket.Azt vettem észre,hogy mind az android gmail app-ban,mind pc-n a gmail webes felületén a feladó,az-az én nevem egy betüje helyett kérdőjel jelent meg.Kipróbáltam hogy Pc webes felületéről indamail.hu oldalról is átküldöm a gmailre,akkor nem jelent meg a nevem egyik betüje helyett kérdőjel.Egy másik ismerősömnek is le van töltve az indamail app,ha ő küld nekem a gmailre levelet,az ő neve rendesen jelenik meg,kérdőjelek nélkül.Érdekes hogy az androidos mobilom gyári email appjában is a gmailen egy betű helyett kérdőjel van,és a letöltött hivatalos gmail appban is.Ha pc ről küldök át magamnak valamit az indamailről a gmailre,ott teljesen jol jelenik meg a nevem.ugyanigy ha mobilról,de az indamail weboldalárol küldök át magamnak az android gmail appra,akkor is jol jelenik meg,Mit kell átállitanom esetleg az inamail appban?Irtam most egy tesztet,hogy le tudjam menteni képernyőképnek.Előre is köszönöm a segitséget!

Screenshot_2018-04-10-22-29-37.jpeg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

7 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Hello @Márffy Magdolna, a telódon alkalmazások/ beállítások/ alkalmazások/ indamail/ eltávolítás :D viccet félretéve ugyanazt a tanácsot tudom adni, mint a korábbi kérdéseidre már többször, a kérdéseid alapján sok szempontból zűrös indamail helyett használj valami normális e-mail fiókot (oké, gmailed azóta már van, de a kérdéseid alapján azt mellette használod, nem helyette). ha mégis ragaszkodsz hozzá (gyanús, mert ez már az x-edik zűr, amibe belefutsz), akkor sajnos együtt kell élned az ilyenekkel

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 1

Nincs különösebb probléma az Indamail levelezővel.

Az legyen a legnagyobb gond, hogy android alatt az applikáció még nem tudja kezelni az ékezetes karaktereket a levelezési névnél (a levél szövegében jó). Majd kijavítják, ha ráérnek.

Havonta néhány (5-nél több szerintem nem jön) reklám levelet fogadni kell, ez kikerülhetetlen.

A webes belépés néha lassú:
Nem kell kilépni.

Külső levelezővel 10 percenkén egyszer lehet POP3-al megnézni az új leveleket:
Thunderbird programot használok. A POP3-al felvett fiókban a kiszolgálót át kell írin IMAP-ra.
pop3.indamail.hu
helyett
imap.indamail.hu
Ezután akár 1 percenként is lehet ellenőrizni a leveleket.

A Thunderbird 1-2 másodperc alatt több (négyet használok) Indamail fiókot is megnéz.

A „hűség” leginkább a régi Freestart-os felhasználókat érinti, akiket átvett az Indamail. Nekem pl. 100-nál több helyen van megadva ilyen email cím, aminek a többsége nem vagy csak nehezen módosítható.

Előnyök:

Az Indamail a Gmail levelezőtől eltérően nem vizsgálja a levél tartalmát. Nem fordul elő, hogy indokolatlanul szerzői jogvédelemi problémának nézett melléklet miatt nem küldi el a levelet.

Már több ismerősöm jelezte, hogy valahogy kizáródott a Gmail levelezőből, amit a gyakorlatban lehetetlen volt újra elérni. A support az Indamail esetén se briliáns, de azért működik.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Kalimera
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...