FanTomHUN

Internet

Kérdés

Tisztelt Telekom!Pár hete volt egy betelefonáltunk mert nem volt internet itthon és bentről újra lett indítva a rendszer.30 megás internet +gyorsító opcióval 70 MB idáig semmi probléma nem volt 5-6-7 megával töltött le bármit de mióta volt ezaz újraindítás bentről azóta 200-300 kb/s al tölt mindíg és van amikor megszakad az internet 5-10 percre ez egy kicsit már eléggé zavaró,mert már sokszor újra lett indítva a router mind online fiókból mind ki/be kapcsoló gombbal.2 számítógép és egy Playstation4 van a rendszeren eddig teljesen jó volt csak valami hiba van a rendszerben és ez nem elfogadható.Legyenek szívesek orvosolni vagy utánna nézni a rendszernek.Helyileg Székesfehérvár Damjanich utca..Válaszukat előre is köszönöm.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Hívd a 1414-et

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

"Tisztelt Telekom!Pár hete volt egy betelefonáltunk mert nem volt internet itthon és bentről újra lett indítva a rendszer."

Mi csak kicsit beszélni magyar nyelv, kérni titeket csinálni nekünk nagyon fast internet. Mi tudni, lenni hiba rendszerben, orvosolni nagyon gyorsan, mert pillangókés villanni hamar, ha nem látni egyész család youtubén dorina cica. Tartani ehhez magatokat.

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most