Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Internet


FanTomHUN

Kérdés

Tisztelt Telekom!Pár hete volt egy betelefonáltunk mert nem volt internet itthon és bentről újra lett indítva a rendszer.30 megás internet +gyorsító opcióval 70 MB idáig semmi probléma nem volt 5-6-7 megával töltött le bármit de mióta volt ezaz újraindítás bentről azóta 200-300 kb/s al tölt mindíg és van amikor megszakad az internet 5-10 percre ez egy kicsit már eléggé zavaró,mert már sokszor újra lett indítva a router mind online fiókból mind ki/be kapcsoló gombbal.2 számítógép és egy Playstation4 van a rendszeren eddig teljesen jó volt csak valami hiba van a rendszerben és ez nem elfogadható.Legyenek szívesek orvosolni vagy utánna nézni a rendszernek.Helyileg Székesfehérvár Damjanich utca..Válaszukat előre is köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2

"Tisztelt Telekom!Pár hete volt egy betelefonáltunk mert nem volt internet itthon és bentről újra lett indítva a rendszer."

Mi csak kicsit beszélni magyar nyelv, kérni titeket csinálni nekünk nagyon fast internet. Mi tudni, lenni hiba rendszerben, orvosolni nagyon gyorsan, mert pillangókés villanni hamar, ha nem látni egyész család youtubén dorina cica. Tartani ehhez magatokat.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...