alexakoncz Posztolva ekkor: 2018. június 9. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 9. Üdv mindenkinek! Domino 5 dijcsomagban vagyok, viszont feltöltöttem 1500 Ft-tal a kártyám. Olyan kérdésem lenne, ha én előfizetésre váltok mert készüléket szeretnék vásárolni, akkor az az 1500 Ft elveszik? Köszönöm a segítséget és a választ előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 alexakoncz Posztolva: 2018. június 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. június 10. Köszönöm! ?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. június 9. Megosztás Posztolva: 2018. június 9. @alexakoncz Univerzális egyenlegként megmarad ha jóltudom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. június 9. Megosztás Posztolva: 2018. június 9. 8 perce, btz írta: @alexakoncz Univerzális egyenlegként megmarad ha jóltudom. Jól tudod Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. június 10. Megosztás Posztolva: 2018. június 10. Nézőpont kérdése Nekem univerzális egyenleg lett, amiből havonta elvontak amikor volt számlám. Meg a tulajdonos átírást is ebből fizettem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dptrsk Posztolva: 2018. június 10. Megosztás Posztolva: 2018. június 10. Én úgy tudom, nem univerzális egyenlegként marad meg, hanem a számlában íródik jóvá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
alexakoncz
Üdv mindenkinek!
Domino 5 dijcsomagban vagyok, viszont feltöltöttem 1500 Ft-tal a kártyám. Olyan kérdésem lenne, ha én előfizetésre váltok mert készüléket szeretnék vásárolni, akkor az az 1500 Ft elveszik?
Köszönöm a segítséget és a választ előre is!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.