Posztolva ekkor: June 14, 2018 Sziasztok! Tudni arról esetleg valamit, hogy lesz-e kínálatban a Honor 10 is a telekomnál és ha igen, mikor? Köszi! Üdv Enno Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 8, 2018 8 perce, maann írta: Igen, a 64-es már tényleg jó alternatíva árban. Viszont őszintén szólva nekem inkább az infraport, mint a leica logó a hátlapon, ráadásul az alkonyat lila szín sem éppen tetszik (Mellesleg ha két héten belül bekerül, még neked is opció a csere :D) Pontosan...marmint a 2het...es nalam a fototas fontos szempont...s8 utan kivancsi vagyok... Infrat nem is tudom mikor hol hasznaltam utoljara a szin meg sztem tokmindegy ugyis tokban lesz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 8, 2018 7 perce, csszorsi írta: En epp most untam meg a varakozast es megrendeltem a p20 64gb , eddig nem tudtam miert irtatok h jo alternativa, csak a 128asrol tudtam eddig de az sokkal dragabb, 150 er kaptam meg nemhiszem h sokkal olcsobb lesz a honor 10 ....ha lesz egyatalan Igen, a 64-es már tényleg jó alternatíva árban. Viszont őszintén szólva nekem inkább az infraport, mint a leica logó a hátlapon, ráadásul az alkonyat lila szín sem éppen tetszik - szóval várok még.... Egyszer eljön a pont amikor le kell váltani a jó öreg p9-et - sajnos úgyfest nem is olyan soká - de addig várok. (Mellesleg ha két héten belül bekerül, még neked is opció a csere :D) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 8, 2018 3 perce, maann írta: Egen, de a díjcsomaghoz tartozó kedvezmények minden telefonnál ugyanannyit tesznek ki, így pedig végső soron nem nagyon lesznek kedvezmények - ha csak nem raknak erre is online kedvezményt, mint a p20 4+64-re Ugyanakkor: A szlovákoknál, cseheknél már van honor 10. En epp most untam meg a varakozast es megrendeltem a p20 64gb , eddig nem tudtam miert irtatok h jo alternativa, csak a 128asrol tudtam eddig de az sokkal dragabb, 150 er kaptam meg nemhiszem h sokkal olcsobb lesz a honor 10 ....ha lesz egyatalan Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 8, 2018 (szerkesztve) Ekkor: 2018. 08. 04. at 8:28, csszorsi írta: Én is ezen vaciláok, nem sok esélyt látok arra, hogy kapható lesz a Honor 10 a telekomnál. Azért a díjcsomagoktól függően lehetnek nagyobb árkülönbségek is, sztem 120 körül már kihozható lenne 2 év hűséggel a honor 10 Napi szinten kérdezgetem a mindenféle fórumon a T-t de senki nem tudott segíteni, mondjuk külföldi telekom oldalakon sem látom , ha ott már elérhetőakkor ide is még 1-2hét mire bekerül Egen, de a díjcsomaghoz tartozó kedvezmények minden telefonnál ugyanannyit tesznek ki, így pedig végső soron nem nagyon lesznek kedvezmények - ha csak nem raknak erre is online kedvezményt, mint a p20 4+64-re Ugyanakkor: A szlovákoknál, cseheknél már van honor 10. Szerkesztve ekkor: August 8, 2018 Szerkesztő: maann Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 4, 2018 17 órája, maann írta: Jó lenne már valami biztosat tudni, mert ég a kezem, hogy megvegyem a frissen bekerült p20 4+64-et. Az az igazság, hogy nem számottevően drágább a honor 10 várható áránál. Ha a kékekhez hasonlóan 150 körül kerül listába, akkor a p20 4+64 az online kedvezménnyel 165-ért egyáltalán nem rossz alternatíva... Én is ezen vaciláok, nem sok esélyt látok arra, hogy kapható lesz a Honor 10 a telekomnál. Azért a díjcsomagoktól függően lehetnek nagyobb árkülönbségek is, sztem 120 körül már kihozható lenne 2 év hűséggel a honor 10 Napi szinten kérdezgetem a mindenféle fórumon a T-t de senki nem tudott segíteni, mondjuk külföldi telekom oldalakon sem látom , ha ott már elérhetőakkor ide is még 1-2hét mire bekerül Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 3, 2018 Jó lenne már valami biztosat tudni, mert ég a kezem, hogy megvegyem a frissen bekerült p20 4+64-et. Az az igazság, hogy nem számottevően drágább a honor 10 várható áránál. Ha a kékekhez hasonlóan 150 körül kerül listába, akkor a p20 4+64 az online kedvezménnyel 165-ért egyáltalán nem rossz alternatíva... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 27, 2018 Tegnap azt irta az ugyfelszolg. hogy aigusztusban lesz kaphato csak...na most jovo heten mar aigusztus van...de ez eleg tag idointervallum...nemtudom miert mindig a telekom a legutolso Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 26, 2018 Sziasztok ! A "kékeknél" már hétvégén volt:) Én is Honor10-et szeretnék, van már valami infó ? Köszi szépen, ha segítetek ! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 24, 2018 Hello én is várom nagyon, azt lehet tudni, hogy otthini előfizetésbe mennyivel később kerül bele a kínálatba? Vagy megjelenéskor már rendelhető lesz otthoni szolgáltatáshoz is? Kéknél már rendelhető új előfizuval, telekom is siethetne picit ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 24, 2018 3 órája, Grounder írta: Kékeknél már bent van "hamarosan" státuszban, szóval biztos hamarosan elérhető. Sőt, a kékeknél konkrétan már vásárolható. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: July 24, 2018 Ekkor: 2018. 07. 13. at 12:40, Swens írta: Engem is érdekelne a pontos dátum, ha van már.Köszönöm! Kékeknél már bent van "hamarosan" státuszban, szóval biztos hamarosan elérhető. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 13, 2018 Engem is érdekelne a pontos dátum, ha van már.Köszönöm! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 11, 2018 Sziasztok! Van azóta bármi update? Én még nem láttam a termékkatalógusban, de már nagyon várom! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 8, 2018 Ekkor: 2018. 07. 07. at 11:14, anonymus írta: Nem tudom hogy akarod majd megvenni, de jó ha tudod -Megveheted új előfizetés mellé kedvezménnyel -Meglévő előfizetés mellé kedvezménnyel - Mobil előfizetés mellé részletre, ilyenkor a listaárat dobják szét - Amint bekerül az otthoni árlistára is, otthoni láb mellé is megveheted kedvezménnyel 12 vagy 24 hó hűség mellé. - Magenta 1 mellé is Készülék árlistát itt találod. Köszönöm, volt kolléga vagyok. Már szóltam az üzletben, hogy szóljanak, ha érkezik és megyek. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: July 7, 2018 Nem tudom hogy akarod majd megvenni, de jó ha tudod -Megveheted új előfizetés mellé kedvezménnyel -Meglévő előfizetés mellé kedvezménnyel - Mobil előfizetés mellé részletre, ilyenkor a listaárat dobják szét - Amint bekerül az otthoni árlistára is, otthoni láb mellé is megveheted kedvezménnyel 12 vagy 24 hó hűség mellé. - Magenta 1 mellé is Készülék árlistát itt találod. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 7, 2018 Akkor lehet, hogy csak nekem új és megnyugtató:D Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: July 7, 2018 Ezt tudtuk eddig is Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 7, 2018 19 órája, Roli82 írta: Utána kérdezünk ismét. Szerk: A pontos időpontot nem árulták el, csak azt, hogy ebben a hónapban lesz! Nagyon köszi!:) Remek hír. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: July 6, 2018 (szerkesztve) 1 órája, maann írta: Azóta sincs semmi infó? Utána kérdezünk ismét. Szerk: A pontos időpontot nem árulták el, csak azt, hogy ebben a hónapban lesz! Szerkesztve ekkor: July 6, 2018 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 6, 2018 Azóta sincs semmi infó? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: June 30, 2018 (szerkesztve) Ekkor: 2018. 06. 28. at 18:13, Grounder írta: Valami fejlemény van esetleg megjelenéssel kapcsolatban? Nagyon várjuk. Kövi hónap elejéről voltak pletykák, de ez még nem készpénz Pszt Szerkesztve ekkor: July 7, 2018 Szerkesztő: anonymus Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 30, 2018 Szia! Egy előrendelési akción nem gondolkodtok? Szerintem sokan vevők lennének arra is. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 28, 2018 Valami fejlemény van esetleg megjelenéssel kapcsolatban? Nagyon várjuk. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: June 27, 2018 Szerintem bőven megoldhato Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 27, 2018 Ekkor: 2018. 06. 14. at 19:09, anonymus írta: Szia!!!Én arra lennék kiváncsi,hogy szeptemberben lejár a hüségem a honor10 a nyerő számomra addigra megoldható lesz elhoznom új hüséggel?? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!
Tudni arról esetleg valamit, hogy lesz-e kínálatban a Honor 10 is a telekomnál és ha igen, mikor?
Köszi!
Üdv
Enno
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon