Posztolva ekkor: June 14, 2018 Sziasztok! Tudni arról esetleg valamit, hogy lesz-e kínálatban a Honor 10 is a telekomnál és ha igen, mikor? Köszi! Üdv Enno Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 24, 2018 3 órája, Grounder írta: Kékeknél már bent van "hamarosan" státuszban, szóval biztos hamarosan elérhető. Sőt, a kékeknél konkrétan már vásárolható. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 24, 2018 Hello én is várom nagyon, azt lehet tudni, hogy otthini előfizetésbe mennyivel később kerül bele a kínálatba? Vagy megjelenéskor már rendelhető lesz otthoni szolgáltatáshoz is? Kéknél már rendelhető új előfizuval, telekom is siethetne picit ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 26, 2018 Sziasztok ! A "kékeknél" már hétvégén volt:) Én is Honor10-et szeretnék, van már valami infó ? Köszi szépen, ha segítetek ! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: July 27, 2018 Tegnap azt irta az ugyfelszolg. hogy aigusztusban lesz kaphato csak...na most jovo heten mar aigusztus van...de ez eleg tag idointervallum...nemtudom miert mindig a telekom a legutolso Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 3, 2018 Jó lenne már valami biztosat tudni, mert ég a kezem, hogy megvegyem a frissen bekerült p20 4+64-et. Az az igazság, hogy nem számottevően drágább a honor 10 várható áránál. Ha a kékekhez hasonlóan 150 körül kerül listába, akkor a p20 4+64 az online kedvezménnyel 165-ért egyáltalán nem rossz alternatíva... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 4, 2018 17 órája, maann írta: Jó lenne már valami biztosat tudni, mert ég a kezem, hogy megvegyem a frissen bekerült p20 4+64-et. Az az igazság, hogy nem számottevően drágább a honor 10 várható áránál. Ha a kékekhez hasonlóan 150 körül kerül listába, akkor a p20 4+64 az online kedvezménnyel 165-ért egyáltalán nem rossz alternatíva... Én is ezen vaciláok, nem sok esélyt látok arra, hogy kapható lesz a Honor 10 a telekomnál. Azért a díjcsomagoktól függően lehetnek nagyobb árkülönbségek is, sztem 120 körül már kihozható lenne 2 év hűséggel a honor 10 Napi szinten kérdezgetem a mindenféle fórumon a T-t de senki nem tudott segíteni, mondjuk külföldi telekom oldalakon sem látom , ha ott már elérhetőakkor ide is még 1-2hét mire bekerül Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 8, 2018 (szerkesztve) Ekkor: 2018. 08. 04. at 8:28, csszorsi írta: Én is ezen vaciláok, nem sok esélyt látok arra, hogy kapható lesz a Honor 10 a telekomnál. Azért a díjcsomagoktól függően lehetnek nagyobb árkülönbségek is, sztem 120 körül már kihozható lenne 2 év hűséggel a honor 10 Napi szinten kérdezgetem a mindenféle fórumon a T-t de senki nem tudott segíteni, mondjuk külföldi telekom oldalakon sem látom , ha ott már elérhetőakkor ide is még 1-2hét mire bekerül Egen, de a díjcsomaghoz tartozó kedvezmények minden telefonnál ugyanannyit tesznek ki, így pedig végső soron nem nagyon lesznek kedvezmények - ha csak nem raknak erre is online kedvezményt, mint a p20 4+64-re Ugyanakkor: A szlovákoknál, cseheknél már van honor 10. Szerkesztve ekkor: August 8, 2018 Szerkesztő: maann Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 8, 2018 3 perce, maann írta: Egen, de a díjcsomaghoz tartozó kedvezmények minden telefonnál ugyanannyit tesznek ki, így pedig végső soron nem nagyon lesznek kedvezmények - ha csak nem raknak erre is online kedvezményt, mint a p20 4+64-re Ugyanakkor: A szlovákoknál, cseheknél már van honor 10. En epp most untam meg a varakozast es megrendeltem a p20 64gb , eddig nem tudtam miert irtatok h jo alternativa, csak a 128asrol tudtam eddig de az sokkal dragabb, 150 er kaptam meg nemhiszem h sokkal olcsobb lesz a honor 10 ....ha lesz egyatalan Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 8, 2018 7 perce, csszorsi írta: En epp most untam meg a varakozast es megrendeltem a p20 64gb , eddig nem tudtam miert irtatok h jo alternativa, csak a 128asrol tudtam eddig de az sokkal dragabb, 150 er kaptam meg nemhiszem h sokkal olcsobb lesz a honor 10 ....ha lesz egyatalan Igen, a 64-es már tényleg jó alternatíva árban. Viszont őszintén szólva nekem inkább az infraport, mint a leica logó a hátlapon, ráadásul az alkonyat lila szín sem éppen tetszik - szóval várok még.... Egyszer eljön a pont amikor le kell váltani a jó öreg p9-et - sajnos úgyfest nem is olyan soká - de addig várok. (Mellesleg ha két héten belül bekerül, még neked is opció a csere :D) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 8, 2018 8 perce, maann írta: Igen, a 64-es már tényleg jó alternatíva árban. Viszont őszintén szólva nekem inkább az infraport, mint a leica logó a hátlapon, ráadásul az alkonyat lila szín sem éppen tetszik (Mellesleg ha két héten belül bekerül, még neked is opció a csere :D) Pontosan...marmint a 2het...es nalam a fototas fontos szempont...s8 utan kivancsi vagyok... Infrat nem is tudom mikor hol hasznaltam utoljara a szin meg sztem tokmindegy ugyis tokban lesz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 15, 2018 Van valami fejlemény? Augusztus közepe van! Nagyon égető szükségem lenne infóra, hogy várjak rá vagy ne. Bár ha ennyire hallgatnak, akkor szerintem nem lesz kapható (Sam Note9 megjelenés után azonnal kapható). Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 15, 2018 Hello @sziszka1, megkérdeztem, a szoftverteszt függvényében kezdik majd árulni. még augusztusban kiderül, hogy igen vagy nem. ha ragaszkodsz hozzá, és nem extra sürgős, akkor én a helyedben várnék (ha az előbbiek nem állnak, akkor nem) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 27, 2018 Hali! Bár egyre kevesebb reményt fűzök hozzá, de ha véglegesen eldől, hogy esetleg nem lesz kapható, akkor azt is kiírjátok ide légyszi? Előre is köszi! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 27, 2018 Mostani infok szerint várhatoan Szeptember közepe. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 27, 2018 Azért a szeptember közepe érdekes lesz. Jönnek az új mate-k akkor tájt, akkor már lehet, hogy érdemesebb megvárni, míg egy kicsit lejjebb megy a mate 10 pro ára - ami várható az új modell bevezetésével. Jó lett volna szépen augusztusban, vagy júliusban letudni ezt a készülékvásárlás dolgot, nem tudom, hogy egy lejjebb árazott mate 10 pro mellett mennyire életképes még a honor 10, részemről akkor már bevárom az új mateket Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 27, 2018 Sajnálom de többet nem tudok / nem mondhatok mint amit aktuálisan elmond a Telekom. Ui: Fentröl nézve én se vennék tutira lesz új xiaomi, van új samu jön az új alma huawei is megy lefele. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 27, 2018 12 perce, anonymus írta: Sajnálom de többet nem tudok / nem mondhatok mint amit aktuálisan elmond a Telekom. Ui: Fentröl nézve én se vennék tutira lesz új xiaomi, van új samu jön az új alma huawei is megy lefele. Mármint a telekomnál lesz Xiaomi? (Mi 8 például) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 27, 2018 (szerkesztve) 28 perce, Collszter írta: Mármint a telekomnál lesz Xiaomi? (Mi 8 például) Nem lesz, tervben sincs, dee most nyilt egy ofical shop Budapesten Illetve vab szervíz is, országos lefedetségel. Szerkesztve ekkor: August 27, 2018 Szerkesztő: anonymus Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 28, 2018 18 órája, anonymus írta: Mostani infok szerint várhatoan Szeptember közepe. Mi lesz szeptember közepén? Hogy kapható lesz vagy, hogy nem lesz kapható? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 28, 2018 (szerkesztve) Az hogy kapható lesz Szerkesztve ekkor: August 28, 2018 Szerkesztő: anonymus Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 28, 2018 (szerkesztve) Nekem ma jott meg telekom uzleti ugyfelkent a honor 10, egyszer bent volt a listajukba par napig akkor rendeltem (kb 1 honapja) Szerkesztve ekkor: August 28, 2018 Szerkesztő: Klinghammer Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 31, 2018 (szerkesztve) Szeptember 3.-tól kapható a Honor 10 DS 64GB független Szerkesztve ekkor: August 31, 2018 Szerkesztő: Roli82 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 31, 2018 4 perce, Roli82 írta: Szeptember 3.-tól kapható a Honor 10 DS 64GB Ár? Tudom telhetetlen vagyok Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 31, 2018 5 perce, sziszka1 írta: Ár? Tudom telhetetlen vagyok Lista ár 170.280 Ft Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 31, 2018 6 perce, Roli82 írta: Lista ár 170.280 Ft Nevicceljetekmár, hogy midnenhol legfeljebb 150 mi meg még ráteszünk egy huszast..... A blackberry keyoneon is pofátlan az árkülönbség, már bocsánat. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Sziasztok!
Tudni arról esetleg valamit, hogy lesz-e kínálatban a Honor 10 is a telekomnál és ha igen, mikor?
Köszi!
Üdv
Enno
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon