Enno Posztolva ekkor: 2018. június 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. június 14. Sziasztok! Tudni arról esetleg valamit, hogy lesz-e kínálatban a Honor 10 is a telekomnál és ha igen, mikor? Köszi! Üdv Enno Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 csszorsi Posztolva: 2018. augusztus 8. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 8. 8 perce, maann írta: Igen, a 64-es már tényleg jó alternatíva árban. Viszont őszintén szólva nekem inkább az infraport, mint a leica logó a hátlapon, ráadásul az alkonyat lila szín sem éppen tetszik (Mellesleg ha két héten belül bekerül, még neked is opció a csere :D) Pontosan...marmint a 2het...es nalam a fototas fontos szempont...s8 utan kivancsi vagyok... Infrat nem is tudom mikor hol hasznaltam utoljara a szin meg sztem tokmindegy ugyis tokban lesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sziszka1 Posztolva: 2018. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 15. Van valami fejlemény? Augusztus közepe van! Nagyon égető szükségem lenne infóra, hogy várjak rá vagy ne. Bár ha ennyire hallgatnak, akkor szerintem nem lesz kapható (Sam Note9 megjelenés után azonnal kapható). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2018. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 15. Hello @sziszka1, megkérdeztem, a szoftverteszt függvényében kezdik majd árulni. még augusztusban kiderül, hogy igen vagy nem. ha ragaszkodsz hozzá, és nem extra sürgős, akkor én a helyedben várnék (ha az előbbiek nem állnak, akkor nem) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Collszter Posztolva: 2018. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 27. Hali! Bár egyre kevesebb reményt fűzök hozzá, de ha véglegesen eldől, hogy esetleg nem lesz kapható, akkor azt is kiírjátok ide légyszi? Előre is köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 maann Posztolva: 2018. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 27. Azért a szeptember közepe érdekes lesz. Jönnek az új mate-k akkor tájt, akkor már lehet, hogy érdemesebb megvárni, míg egy kicsit lejjebb megy a mate 10 pro ára - ami várható az új modell bevezetésével. Jó lett volna szépen augusztusban, vagy júliusban letudni ezt a készülékvásárlás dolgot, nem tudom, hogy egy lejjebb árazott mate 10 pro mellett mennyire életképes még a honor 10, részemről akkor már bevárom az új mateket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Collszter Posztolva: 2018. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 27. 12 perce, anonymus írta: Sajnálom de többet nem tudok / nem mondhatok mint amit aktuálisan elmond a Telekom. Ui: Fentröl nézve én se vennék tutira lesz új xiaomi, van új samu jön az új alma huawei is megy lefele. Mármint a telekomnál lesz Xiaomi? (Mi 8 például) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 27. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 27. (szerkesztve) 28 perce, Collszter írta: Mármint a telekomnál lesz Xiaomi? (Mi 8 például) Nem lesz, tervben sincs, dee most nyilt egy ofical shop Budapesten Illetve vab szervíz is, országos lefedetségel. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 27. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sziszka1 Posztolva: 2018. augusztus 28. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 28. 18 órája, anonymus írta: Mostani infok szerint várhatoan Szeptember közepe. Mi lesz szeptember közepén? Hogy kapható lesz vagy, hogy nem lesz kapható? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Klinghammer Posztolva: 2018. augusztus 28. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 28. (szerkesztve) Nekem ma jott meg telekom uzleti ugyfelkent a honor 10, egyszer bent volt a listajukba par napig akkor rendeltem (kb 1 honapja) Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 28. Szerkesztő: Klinghammer Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 sziszka1 Posztolva: 2018. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 31. 4 perce, Roli82 írta: Szeptember 3.-tól kapható a Honor 10 DS 64GB Ár? Tudom telhetetlen vagyok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 31. 5 perce, sziszka1 írta: Ár? Tudom telhetetlen vagyok Lista ár 170.280 Ft Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 31. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 08. 31. at 16:10, sziszka1 írta: Vicc! Kivancsi leszek az uzleti es lakossagi elofizetesi arakra. Mikortol lehet rendelni? Hétfőtől. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 3. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 3. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 3. (szerkesztve) Árlista Link Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 3. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 3. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 3. Nem nálad van a hiba. Utána nézek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 3. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 3. Nagyon nem lettem okosabb, folyamatosan reszelnel ma mindent a weblapon. Ennyi infot kaptam csak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 3. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 3. Weblap elméletileg már jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gabeska Posztolva: 2018. június 21. Megosztás Posztolva: 2018. június 21. Sziasztok! Én is nagyon várom a Honor 10-et a Telekomnál!! Megköszönném ha valaki tudna biztos infót! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tompo28 Posztolva: 2018. június 27. Megosztás Posztolva: 2018. június 27. Ekkor: 2018. 06. 14. at 19:09, anonymus írta: Szia!!!Én arra lennék kiváncsi,hogy szeptemberben lejár a hüségem a honor10 a nyerő számomra addigra megoldható lesz elhoznom új hüséggel?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Grounder Posztolva: 2018. június 28. Megosztás Posztolva: 2018. június 28. Valami fejlemény van esetleg megjelenéssel kapcsolatban? Nagyon várjuk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Wityesz Posztolva: 2018. június 30. Megosztás Posztolva: 2018. június 30. Szia! Egy előrendelési akción nem gondolkodtok? Szerintem sokan vevők lennének arra is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 maann Posztolva: 2018. július 6. Megosztás Posztolva: 2018. július 6. Azóta sincs semmi infó? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 maann Posztolva: 2018. július 7. Megosztás Posztolva: 2018. július 7. 19 órája, Roli82 írta: Utána kérdezünk ismét. Szerk: A pontos időpontot nem árulták el, csak azt, hogy ebben a hónapban lesz! Nagyon köszi!:) Remek hír. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 maann Posztolva: 2018. július 7. Megosztás Posztolva: 2018. július 7. Akkor lehet, hogy csak nekem új és megnyugtató:D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 maann Posztolva: 2018. július 8. Megosztás Posztolva: 2018. július 8. Ekkor: 2018. 07. 07. at 11:14, anonymus írta: Nem tudom hogy akarod majd megvenni, de jó ha tudod -Megveheted új előfizetés mellé kedvezménnyel -Meglévő előfizetés mellé kedvezménnyel - Mobil előfizetés mellé részletre, ilyenkor a listaárat dobják szét - Amint bekerül az otthoni árlistára is, otthoni láb mellé is megveheted kedvezménnyel 12 vagy 24 hó hűség mellé. - Magenta 1 mellé is Készülék árlistát itt találod. Köszönöm, volt kolléga vagyok. Már szóltam az üzletben, hogy szóljanak, ha érkezik és megyek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Misha Posztolva: 2018. július 11. Megosztás Posztolva: 2018. július 11. Sziasztok! Van azóta bármi update? Én még nem láttam a termékkatalógusban, de már nagyon várom! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Enno
Sziasztok!
Tudni arról esetleg valamit, hogy lesz-e kínálatban a Honor 10 is a telekomnál és ha igen, mikor?
Köszi!
Üdv
Enno
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
17
10
5
5
Népszerű napok
2018. Augusztus 31.
8
2018. Augusztus 27.
6
2018. Szeptember 3.
6
2018. Június 19.
4
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 17 poszt
maann 10 poszt
Roli82 5 poszt
sziszka1 5 poszt
Népszerű napok
2018. Augusztus 31.
8 poszt
2018. Augusztus 27.
6 poszt
2018. Szeptember 3.
6 poszt
2018. Június 19.
4 poszt
60 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.