Vidács Csilla Melinda Posztolva ekkor: 2018. július 24. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2018. július 24. Honnan tudom, vagy hol nézhetem meg, hogy milyen kártyás vagyok? ( arany stb.) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. július 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 24. @Vidács Csilla Melinda Úgytudom, hogy ez a dolog már megszűnt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2018. július 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 25. Hello @Vidács Csilla Melinda, miért kérdezed? azért lényeges, mert ha Té partnerkedvezményt szeretnél igénybe venni (x % kedvezmény különböző cégeknél), akkor nézz be a Telekom alkalmazásba. ha ott látsz Kapcsolat kártyát, akkor sima ügy, azt a partnernek megmutatva jár a kedvezmény (kézbe vehető plasztikkártya már jó ideje nincs, az csak azoknak van, akik korábban kaptak, és még nem járt le). ha telócseréhez, az már másképpen működik, tudtommal már nem számít a platina- vagy aranykártya (nincsenek is már ilyenek) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 root Posztolva: 2018. július 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. július 25. Nekem utoljára azt dobta, hogy "makk ász". Ez most jó? Egyébként meg, a T megszüntette ezt. Kift, ami még él, és vége. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Vidács Csilla Melinda
Honnan tudom, vagy hol nézhetem meg, hogy milyen kártyás vagyok? ( arany stb.)
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.