Macskapajti Posztolva ekkor: 2018. október 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. október 29. Sziasztok, Ha már van eSim technológia a Telekom-nál és az új iPhone-okra majd lehet is aktiválni, akkor miért nincs még LTE verziójú Apple Watch? Szerintem nem vagyok egyedül, aki inkább preferálna már egy LTE verziós AW-ot. Egyáltalán tervbe van? Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. október 29. Megosztás Posztolva: 2018. október 29. (szerkesztve) Utána kérdeztem megint, tévedtem @Macskapajti !napok kérdése ha minden jol megy. Szerkesztve ekkor: 2018. október 29. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. október 29. Megosztás Posztolva: 2018. október 29. Huawei-nél igy van megoldva most, hogy azon is legyen telefonálási opcio. Azt nem tudom ha csak adat kell akkor mivan. Akkor duonet helyett mehet az adat +sms kártya az órába talán. Bevezetés alatt vannak az apple esim termékek. Telefonra a public ios 12.1-el lesz bekapcsolva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. október 30. Megosztás Posztolva: 2018. október 30. (szerkesztve) Nah 30 perce jött a November havi kampány, van pá r jó hírem. Plusz havidíj ellenében lesz elérhető megosztható rá az adat és a hívás funkció. Bevezetésig többet nem árulhatok el Szerkesztve ekkor: 2018. október 30. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. október 29. Megosztás Posztolva: 2018. október 29. Egyáltalán nem lesz esim képes Apple óra. Nincs tervben a bevezetése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. október 29. Megosztás Posztolva: 2018. október 29. Viszont ha az acéltokos akkor szivacs van Az nagyon drága. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Macskapajti Posztolva: 2018. október 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. október 29. Na akkor mégis? Nagyon jó lenne!! külön előfizetés? F**k Én is remélem, hogy nem csak acéltokos lesz... mert az tényleg iszonyat drága. köszönöm, h utána kérdeztél! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. október 29. Megosztás Posztolva: 2018. október 29. Nekem még fut a Series 3 törlesztője, kevesebb mint a fele van hátra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. október 30. Megosztás Posztolva: 2018. október 30. Remélem én is hogy lesz elég. Nike verzió meg hááát Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. október 30. Megosztás Posztolva: 2018. október 30. Neked jot Az alap alu verzio ment mindig is jol. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Macskapajti Posztolva: 2018. október 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. október 29. Mondjuk máshol is van extra költség (pl Anglia), de nem vészes (asszem kb 2e ft átszámítva). Igazából már egy AW órát szeretnék. Arra is egy hónapja várok, mert se az iStyle, se az iCentre v az eDigital nem tud adni 1 hónapja. Aztán gondoltam megvárom lesz-e végre LTE verzió itt... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Macskapajti Posztolva: 2018. október 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. október 30. Nagyon köszi! Igazából a feltételek már részletkérdés. Inkább csak az a fontos, hogy ne maradjak majd le....remélem nem csak pár darabot hoznak be és lesz Nike verzió is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Gyurma Posztolva: 2018. október 30. Megosztás Posztolva: 2018. október 30. Szia, Azt meg tudod mondani, ha nekem van egy Cellularos Series 3-as Apple Watch-om, ami EU-s, Svájci vásárlás, azt is lehet majd aktiválni ha Telekomos vagyok? Köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Macskapajti Posztolva: 2018. november 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 5. Szia, Láttam, hogy kijött a novemberi kampány, de AW még sehol Elvileg mára lett tervezve vagy még ne parázzak? Ráadásul a sima 44-es sincs... köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Oberon Posztolva: 2019. október 14. Megosztás Posztolva: 2019. október 14. Ez engem is érdekel, és találtam is egy listát. A környező országokban egyetlen helyen, a sógoréknál, és ott is csak egy szolgáltatónál működik. Ezek alapján valószínűleg nem olyan egyszerű, mint gondoltam... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Macskapajti Posztolva: 2018. október 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. október 29. Köszönöm a gyors választ. Ez mondjuk elég rossz hír és nagy csalódás.... Pláne azért, mert a technológiára képes a cég, akkor érthetetlen, hogy miért nem lehet bevezetni az eSim képes AW órákat (pláne, hogy a Huawei-hez ezt megoldják..). ui: Azért jó lenne, ha ebben lenne határozott álláspont és nyíltan kommunikálná ezt a cég, ugyanis kb. 4 héttel ezelőtt azt hallottam az egyik iStyle üzletben, hogy a Telekom bejelenti az LTE AW-t a hónap végén és már a Telekom telefonos ügyfélszolgálaton is mondták azt, hogy várható. Szóval ez a mostani negatív válasz azért meglepő, mert nem ebbe az irányba mutattak a dolgok és a cég úgy hirdeti magát, hogy technológiai fejlett cég..... Kicsit jobb színvonalat vártam a Telekom-tól. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Macskapajti Posztolva: 2018. október 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. október 29. Nekem ez lesz az első.... Ezért várom annyira Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Macskapajti Posztolva: 2018. október 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. október 30. Bár gondolom nem fognak több ezren ezért berohanni. "Nike verzió meg háát" mit jelent? Mondjuk eleve a sportpántosat a sima GPS verzióban sem hozták be Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Karoly73 Posztolva: 2019. január 3. Megosztás Posztolva: 2019. január 3. (szerkesztve) Szia, A kérdésem, hogy született már megállapodás az Apple és a Telekom között? Az eSIM és az Apple watch egyesítésével kapcsolatban. Mikor várható? Remélem mielőbb tudom használni (Apple watch 4 lte). Az eSIM QR-kód megvan, csak nem engedi beolvasni. köszi https://share.icloud.com/photos/023N3g8bmJyunC_Im7otl1GhA Szerkesztve ekkor: 2019. január 3. Szerkesztő: Karoly73 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 reitmannbalazs@gmail.com Posztolva: 2019. március 3. Megosztás Posztolva: 2019. március 3. Szia, engem is érdekelne, hogy hogy áll a megállapodás? Mikorra várható, hogy használható külön is az óra hívások stb. bonyolítására? Elvileg (ügyfélszolgálat elmondása szerint) 2018.novemberére ígértek megoldást, de még semmi. Előre is köszönöm! Üdv.: Balázs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Sipka Posztolva: 2019. október 3. Megosztás Posztolva: 2019. október 3. Változott valami az elmúlt 1 évben? Érdemes LTE képes óra vásárlásával várni? Támogatott lesz a közeljövőben/az idén? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2019. október 4. Megosztás Posztolva: 2019. október 4. Hello, támogatott lesz, de még nincs hír, hogy mikor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hents Posztolva: 2019. október 5. Megosztás Posztolva: 2019. október 5. Ekkor: 2019. 10. 04. at 8:36, teherwagon írta: Hello, támogatott lesz, de még nincs hír, hogy mikor Oké gondoltuk, hogy egyszer felnövünk a környező országokhoz így sok évvel lemaradva, mint minden másban, de ez hogy támogatott lesz nem információ. Már mióta van e-sim támogatás, komolyan elhagyom a telekom előfizetésemet, ha más szolgáltatónál előbb lesz. Nevetséges, de remélem majd az apple watch 8-ra sikerül összehozni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gschneider2 Posztolva: 2019. október 25. Megosztás Posztolva: 2019. október 25. (szerkesztve) Mostmár tényleg nevetséges, ami itt zajlik. Akár a telekom, akár az apple, akár mindkettejük a felelős a helyzetért. Szavakat nem találni erre. Igen, valóban Apple által jóváhagyott entitlement szerver kell hozzá, de hogy ennek beüzemelése 2 év alatt ne sikerüljön az ország legnagyobb szolgáltatójának, az egyszerűen szánalmas. Szerkesztve ekkor: 2019. október 25. Szerkesztő: szabogabor10 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Bendi64 Posztolva: 2019. december 10. Megosztás Posztolva: 2019. december 10. Lassan tényleg a vicc kategória lesz ez... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Macskapajti
Sziasztok,
Ha már van eSim technológia a Telekom-nál és az új iPhone-okra majd lehet is aktiválni, akkor miért nincs még LTE verziójú Apple Watch?
Szerintem nem vagyok egyedül, aki inkább preferálna már egy LTE verziós AW-ot.
Egyáltalán tervbe van?
Köszi
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
24 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.