Kopernecky Posztolva ekkor: 2018. december 13. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 13. Sziasztok ! A napokban vettem észre a Huawey HG 8245 H opt. modemen,hogy megjelent egy új "Telekom fon" hálózat ! Mi lenne ez ? Talán csak nem az U..-hoz hasonló nyílt wifi előhírnöke ? Ugyanis hiába próbálom kikapcsolni...nem lehet ! Tud valaki erről felvilágosítást adni? Köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. december 13. Megosztás Posztolva: 2018. december 13. (szerkesztve) De igen. Az U-hoz hasonló közösségi wifi, ami ugyan nyílt, de nem lát bele senki a LAN-odba. Telefonon kell kiiapcsoltatni. DSL-en már régóta megy. Szerkesztve ekkor: 2018. december 13. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kopernecky Posztolva: 2018. december 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 13. 6 perce, btz írta: De igen. Az U-hoz hasonló közösségi wifi, ami ugyan nyílt, de nem lát bele senki a LAN-odba. Telefonon kell kiiapcsoltatni. DSL-en már régóta megy. Köszönöm,megpróbálom kikapcsoltatni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kopernecky Posztolva: 2018. december 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 16. (szerkesztve) Ekkor: 2018. 12. 13. at 17:11, Kopernecky írta: Köszönöm,megpróbálom kikapcsoltatni. Ekkor: 2018. 12. 13. at 17:04, btz írta: Szia Btz ! Most beszéltem az ügyfélszolgálatossal és azt mondta,hogy ő ezt nem tudja kikapcsolni...mert nem látja amit én kérek tőle! Nem hiszem,hogy toppon volt az illető,mert megmagyarázta nekem,hogy pillanatnyilag én egy 2,4 Ghz-es wifin vagyok, amit át lehet kapcsolni 5 Ghz-re ! Szerintem a HG 8245H modemen nincs ilyen opció ! Azért is szeretném kikapcsoltatni,mert időközönként folyamatosan villog a Wlan a modemen,mintha valaki használná a Wifit ! Így most nem tudom,hogy feltörték a jelszavamat,vagy ez a Telekom fon nyavalyog ! Ja és ha kikapcsolom a teljes wifi funkciót akkor is visszateszi a Telekom font és tovább is jelzi a kapcsolatot Mit tegyek ? Szerkesztve ekkor: 2018. december 16. Szerkesztő: Kopernecky Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. december 18. Megosztás Posztolva: 2018. december 18. (szerkesztve) Biztos, hogy a saját eszközöd sugározza a Telekom Fon hálózatot, nem egy szomszédé mondjuk? Ha a te eszközöd Fon-képes akkor kellett volna, hogy kapj SMS-ben felhasználónév és jelszó párost, amivel te is tudsz kapcsolódni ilyen HotSpotokra. Ha kapsz ilyet, akkor már kell, hogy látszódjon az ügyintézőnél is a kikapcsoló funkció. Mást nem tudok addig javasolni, hogy próbáld meg másik ügyintézővel. Szerkesztve ekkor: 2018. december 18. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Kopernecky Posztolva: 2018. december 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. december 18. 12 perce, btz írta: Biztos, hogy a saját eszközöd sugározza a Telekom Fon hálózatot, nem egy szomszédé mondjuk? Ha a te eszközöd Fon-képes akkor kellett volna, hogy kapj SMS-ben felhasználónév és jelszó párost, amivel te is tudsz kapcsolódni ilyen HotSpotokra. Ha kapsz ilyet, akkor már kell, hogy látszódjon az ügyintézőnél is a kikapcsoló funkció. Mást nem tudok addig javasolni, hogy próbáld meg másik ügyintézővel. Igen a felhasználói felületre belépve ahogy a képen is látszik az enyém az eszköz ! Az ügyitéző még a Fon hálózatot sem látta ! Azt magyarázta nekem,hogy ez majd biztos egy fizetős hálózat lesz...de szerintem teljes sötétség volt nála...már bocsi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2018. december 22. Megosztás Posztolva: 2018. december 22. Lehetséges. Próbáld újra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Kopernecky
Sziasztok !
A napokban vettem észre a Huawey HG 8245 H opt. modemen,hogy megjelent egy új "Telekom fon" hálózat ! Mi lenne ez ? Talán csak nem az U..-hoz hasonló nyílt wifi előhírnöke ? Ugyanis hiába próbálom kikapcsolni...nem lehet !
Tud valaki erről felvilágosítást adni? Köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.