rendes anita Posztolva ekkor: 2018. december 29. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. december 29. BIAU Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. december 29. Megosztás Posztolva: 2018. december 29. Szerintem ezt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. december 29. Megosztás Posztolva: 2018. december 29. Kinőt 3 beltérit(?) , de a harmadik nem kap IP számot. Gondolom IPTV szolgáltatás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 29. Megosztás Posztolva: 2018. december 29. (szerkesztve) Szia, Milyen segítségre lenne szükségetek? Szerk.: most olvasom a másik kérdést, amit kiírtál. Kicsit jobban ki tudnád fejteni a problémád? Akkor talán tudnánk segíteni. Szerkesztve ekkor: 2018. december 29. Szerkesztő: Abit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2018. december 29. Megosztás Posztolva: 2018. december 29. 2 perce, btz írta: Szerintem ezt Közben megtaláltam ezt is. A mondat első felét nekem nem sikerült értelmezni, de a másik fele már meg van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. január 3. Megosztás Posztolva: 2019. január 3. kntntűnk=kötöttünk Kértek 3 db IPTV beltérit, de az egyik nem megy. annak a kábele kicsúszott vagy rossz, esetleg magával a beltérivel van gond. kábelek ellenőriz, az egész szett újraindít, és ha így se, akkor hibabejelentés a Té ügyfélszolgálaton Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. január 3. Megosztás Posztolva: 2019. január 3. 5 perce, teherwagon írta: kntntűnk=kötöttünk Én először azt hittem, hogy kinőttünk-re gondol. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
rendes anita
BIAU
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.