Ugrás a tartalomhoz
  • 0

EPG szerkesztése


lacrimae

Kérdés

Szeretném tudni, ki, vagy kik szerkesztik az EPG műsorújságot. (Reklamálni akarok!) Azt tapasztaltam ugyanis, rendkívül hanyag módon teszik ezt: a két-három részes adásoknál az adás időpontjához - szinte mindig – az első rész ismertetőjét „másolják be”. Így gyakran nem tudni, hány részes az adott műsor. A hosszabb sorozatok esetében pedig olyan összevisszaságban (eltérő elnevezés, meghatározás) informálnak, hogy a rendszer a „sorozat-felvételkor”  nem érzékeli és nem teljesíti a felvételre vonatkozó utasítást. Arról az apróságról nem beszélve, hiába hagyok a felvételre időt, olykor így is lemarad a rögzítendő műsor vége.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 2
49 perce, btz írta:

@lacrimae

Külsős cég foglalkozik vele 

Úgy látszik, hogy nagyon jól fekszik ez a "cég" a Telekomnál, mert a kérdező által leírt hibákat (és még továbbiakat is) sok éve képtelen, vagy nem is akarja javítani. Nálam több mint öt éve van IPTV, ezeket a hibákat a kezdetektől tapasztalom, jeleztem a Telekomnak is többször, de változás nincs.

Volt hogy egy csatorna által hivatalosan bejelentett műsorrend-változást több mint  10 napig nem voltak hajlandók (képesek) lekövetni. A port.hu szinte azonnal megoldotta, ebből is látszik hogy a T-nek nem ők dolgoznak be.

@lacrimae

Az még a kisebbik baj, hogy a 2. rész tartalmához az elsőjét másolják be, sajnos az STB ilyenkor azt hiszi, hogy az is az első rész, ezért simán ráveszi a felvett, valódi első részre a másodikat. Így aztán, ha azt közben nem nézted vissza, akkor el is veszett az első rész. Olyan is volt, hogy valamelyik csatorna egy 6 részes sorozatot úgy adott le, hogy a következő rész leadása előtt az aktuálisat megismételte háromszor négyszer. Kedvenc STB-m, illetve annak EPG szoftvere az első adást és az ismétléseit tekintette egy sorozatnak, nem pedig a hat különböző részt, amit nem is engedett sorozatfelvételnek beállítani, ezért csak önálló műsorokként beállítva lehetett felvenni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...