Apricot Posztolva ekkor: 2019. január 16. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. január 16. Sziasztok, érdeklődnék, hogy a Moziklubon belül eddig voltak ABC-s sorozatok, pl Grace Klinika. Ezek nekem eltűntek. Nálam van gond, vagy levették őket? Több ticket is indult már megoldás nélkül. Köszi a válaszokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2019. január 16. Megosztás Posztolva: 2019. január 16. Hello @Apricot, nálam sincs, így valószínűleg lejárt a licensz (vagy hogy hívják a filmeknél). másik példát tudsz esetleg, ránéznék arra is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2019. január 16. Megosztás Posztolva: 2019. január 16. (szerkesztve) @Apricot Mindennek „lejárati ideje” van. A „Részletek” képernyőn találod meg az „Előfizetés vége” szöveg után. Ha végig szeretnél nézni egy sorozatot, ezt mindenképpen vedd figyelembe. Például a 200 első randi január végéig nézhető: Szerkesztve ekkor: 2019. január 16. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Apricot Posztolva: 2019. január 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. január 16. köszi, ha jól emlékszem akkor még nem járt le, de mivel már nem látom... Castle, ami még ott volt. Volt egy külön rész aminek ABC sorozatok volt a cime, és az már nincs nekem. Ügyfélszolgálat sem tudott még segíteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. január 16. Megosztás Posztolva: 2019. január 16. Az sincs meg, és mivel az egész ABC rész eltűnt, így ez licensszel, szerződéssel (azok lejártával) függ össze. az van, amit Kalimera írt, az egyes sorozatoknak, filmeknek van egy kifutása, plusz a Té a stúdiókkal általánosságban is szerződik. ezek a tévé csatornákhoz hasonlóan időszakosak, tipikusan év végén lehet bennük változás. ha egy ilyen szerződés megszűnik (ez van most az ABC-vel), akkor kikerülnek a kapcsolódó tartalmak, ha új jön be, akkor pedig megjelennek (erre meg a Paramount vagy a Disney lehet példa, nekem legalábbis ezek újnak tűnnek) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Apricot Posztolva: 2019. január 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. január 16. Köszi @teherwagon, de akkor az ügyfélszolgálat miért nem mondja ezt? akkor nem keresem tovább. köszönöm válaszod Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2019. január 16. Megosztás Posztolva: 2019. január 16. (szerkesztve) Szívesen 37 perce, Apricot írta: ...de akkor az ügyfélszolgálat miért nem mondja ezt? ... mert Telekom superuserként én jobb vagyok? viccelek, valószínűleg mondta volna, csak én gyorsabb voltam (éppen mellettem van a Tés cucc, így azonnal ellenőrizhettem, és a háttérinfóim alapján összeraktam a látottakat) Szerkesztve ekkor: 2019. január 16. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Apricot
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy a Moziklubon belül eddig voltak ABC-s sorozatok, pl Grace Klinika. Ezek nekem eltűntek. Nálam van gond, vagy levették őket? Több ticket is indult már megoldás nélkül. Köszi a válaszokat
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.