Posztolva ekkor: February 2, 2019 A VoLTE-hez hasonló szolgáltatás WIFI-n, amihez természetesen a gyártók támogatása is szükséges. Részletesen itt. https://www.hwsw.hu/hirek/59889/wifi-hanghivas-vowifi-ip-mobilhalozat-mobilcella.html Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: April 10, 2019 (szerkesztve) Engem érdekelne, nálunk a pince-garázsszinten eldobálja a mobilnetet, de a VoLTE óta alapból is vannak gondok. Szóval számítana. Pedig Budapest, csak "hegyi". De nem nagyon haladunk, bár olvastam, van olyan teló és ROM, ahol előjött a kapcsoló frissítéssel magától. Mondjuk előhozni én is tudom, persze azzal sokra nem megyek. Szerkesztve ekkor: April 10, 2019 Szerkesztő: perelli Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: March 29, 2019 Az volt a cikkben, hogy "akár napokon, heteken belül indulhat". ez valid, hiszen 60 napja vagy 8,5 hete írták, és a teljes állítás akár a mai napra is igaz lehet (most is napokon, heteken belül indulhat akár) viccet félretéve ez azoknak lesz igazán megváltás, így azok várhatják igazán, akik most a mobillefedettséggel szenvednek (vadromantikus környezet vagy durván árnyékolt épület, épületrész), de van náluk valamilyen vezetékes wifi. engem hidegen hagy (kipróbálom majd persze, de nem valószínű, hogy használom majd) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: March 29, 2019 5 perce, teherwagon írta: Hello @perelli, tudtommal még nem, csak megszellőztették, hogy lesz Érdekes, hogy két hónapja írtak róla, hogy napokon, heteken belül indul. Így kár volt. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: March 29, 2019 Hello @perelli, tudtommal még nem, csak megszellőztették, hogy lesz Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: March 29, 2019 Most akkor működik már, vagy sem? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: March 25, 2019 @szabogabor10 Igaz, nemzetközileg nézve eléggé elmaradott, de ez igaz az összes magyar szolgáltatóra. Arra leszek kíváncsi, hogy a VoWiFi mennyivel jobb hangminőséget fog kínálni a VoLTE-től egy gyorsabb hálózaton. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: March 25, 2019 (szerkesztve) @abit Hát csak nekik nem a másik kettőhöz kéne mérniük magukat, hanem nemzetközileg. A nyugati nagy szolgáltatókhoz képest pedig bizony elmaradásuk van. Még mindig. Az osztrák T majdnem egyszerre vezette be a VoLTE-t és a VoWiFit. Szerkesztve ekkor: March 25, 2019 Szerkesztő: szabogabor10 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: February 23, 2019 @szabogabor10 Nagyon úgy látszik, hogy valami probléma van a rendszerben. De ráérnek, nem kell annyira sietni, inkább legyen stabil a dolog. A konkurencia nincs még sehol, a kékeknél most indult el a VoLTE, a pirosaknál meg semmi. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: February 21, 2019 Hát elég rendesen megszenvednek vele, úgy néz ki. Azért illene már működnie. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: February 4, 2019 1 órája, abit írta: Később majd csak lesz valami a dologból. ? Pl. USA-ban nagyon hasznos a VoWiFi, mert sok helyen nincs normálisan lefedve a hálózat, és ott jól jön. De nálunk egyelőre nem látom még sok hasznát, viszont jó plusz ez is. ? Pont erről szól az egész cikk, és a kommentek, hogy mennyire van szükség erre. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: February 4, 2019 Később majd csak lesz valami a dologból. ? Pl. USA-ban nagyon hasznos a VoWiFi, mert sok helyen nincs normálisan lefedve a hálózat, és ott jól jön. De nálunk egyelőre nem látom még sok hasznát, viszont jó plusz ez is. ? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: February 2, 2019 Még a VoLTE is elég dadogósan működik. Én magam például észre sem veszem a különbséget a normál és 4G hívás között. A VoWIFI akkor még odébb van. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: February 2, 2019 (szerkesztve) Ilyenkor jön nagyon jól a Telekom Fon, legalább sok helyen használható lesz a VoWiFi is. Egyébként később majd itt is lesz róla szó, ha elindul. Szerkesztve ekkor: February 2, 2019 Szerkesztő: abit Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
A VoLTE-hez hasonló szolgáltatás WIFI-n, amihez természetesen a gyártók támogatása is szükséges. Részletesen itt. https://www.hwsw.hu/hirek/59889/wifi-hanghivas-vowifi-ip-mobilhalozat-mobilcella.html
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon