KatEdi79 Posztolva ekkor: 2019. február 19. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. február 19. Sziasztok! Érdeklődnék, hogyan kérdezhetem le, mennyit telefonáltam a 25 perc feltöltési kedvezményből? Korábban ezt az önkiszolgáló menüpontból az 1,1,1,4,1 menüpontokkal tudtam megtenni. Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 DST Posztolva: 2019. június 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. június 6. Üdv! Az aktuális feltöltési bónuszok megjelennek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 KatEdi79 Posztolva: 2019. június 7. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. június 7. Szia. Nem tudom, de én már lemondtam a feltöltési kedvezményt, ráadásul május 1-től új kedvezmény lépett érvénybe. Részletek itt: www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/feltoltesi-kedvezmeny Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. június 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. június 7. Szia @KatEdi79, Igen, most már új kedvezmények vannak: "Minden 3000 Ft vagy magasabb összegű Domino kártyás feltöltésed mellé bónusz perceket adunk. Ha a Telekom Alkalmazásban töltesz fel, a bónusz percek mellé ajándék adatforgalom is jár! Sőt ezeket akár meg is duplázhatod! • Ha weboldalon, vagy személyesen töltesz fel: 50 perc hálózaton belül, belföldön 7 napig • Ha Telekom Alkalmazáson keresztül töltesz fel: 50 perc hálózaton belül, belföldön + 500 MB adatforgalom 7 napig Feltöltési bónusz duplázása: •Ha van Magenta 1 csomagod* és bevonod Domino kártyádat •Ha van legalább 2 megfelelő otthoni szolgáltatásod** és bevonod Domino kártyádat" Most már a perceket is jelzi az applikációban, csak le kell töltened: Google Play-ből, vagy AppStore-ból. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KatEdi79
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogyan kérdezhetem le, mennyit telefonáltam a 25 perc feltöltési kedvezményből? Korábban ezt az önkiszolgáló menüpontból az 1,1,1,4,1 menüpontokkal tudtam megtenni. Köszi!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.