A laptopomra kaptam egy értesítést hogy nyertem egy mobil telefont. Ki irta az.ip cimem es közölt a hogy a tmobil halas amiért huseges vagyok hozza es ezert reszt vehetek a myeremeny játékban. Valasztanom kellett ket Telefo. Kozul egy iphone es egy s
A laptopomra kaptam egy értesítést hogy nyertem egy mobil telefont. Ki irta az.ip cimem es közölte hogy a tmobil halas amiért huseges vagyok hozza es ezert reszt vehetek a myeremeny játékban. Valasztanom kellett ket Telefon Kozul ,egy iphone es /vagy egy samsung ... Csak a szallitast kell.fizetnem.
Voltak kommentek az oldalon. Tobben irtak h milyen jo es hogy nyertek egy telefont
A kérdésem az hogy ez valódi vagy átverés?
Sajnos nem csinaltam rola fotót mert 2perc idot adott hogy ki toltsem.. Elvileg cimet kellett volna beirnom hogy honnan szeretnem átvenni a keszuleket de nem tortent semmi.
Tovabb iranyirott egy oldalra ahol a bank kartya adataimat kerte . meg is adtam mivel nincs rajta leveheto összeg.
De kaptam is smst h sikertelen zarolas tortent. -4.95 euro.
Kérdés
Fodor Gabriella
A laptopomra kaptam egy értesítést hogy nyertem egy mobil telefont. Ki irta az.ip cimem es közölte hogy a tmobil halas amiért huseges vagyok hozza es ezert reszt vehetek a myeremeny játékban. Valasztanom kellett ket Telefon Kozul ,egy iphone es /vagy egy samsung ... Csak a szallitast kell.fizetnem.
Voltak kommentek az oldalon. Tobben irtak h milyen jo es hogy nyertek egy telefont
A kérdésem az hogy ez valódi vagy átverés?
Sajnos nem csinaltam rola fotót mert 2perc idot adott hogy ki toltsem.. Elvileg cimet kellett volna beirnom hogy honnan szeretnem átvenni a keszuleket de nem tortent semmi.
Tovabb iranyirott egy oldalra ahol a bank kartya adataimat kerte . meg is adtam mivel nincs rajta leveheto összeg.
De kaptam is smst h sikertelen zarolas tortent. -4.95 euro.
Fel tudnátok világosítani hogy ez megis mi ??
Letezik ?
Honnan tudja az ip cimem?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
8 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.