Brada20 Posztolva ekkor: 2019. március 22. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. március 22. Sziasztok. Szerintetek mi okozza, hogy a műsorújság appal nem lehet a boxot összerendelni, mert a pin kódnál az error jelenik meg, ha pedig a qr kódot olvastatom be rossz pin üzenetet kapok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. március 24. Megosztás Posztolva: 2019. március 24. Szia @Brada20, App újratelepítés megvolt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. március 28. Megosztás Posztolva: 2019. március 28. Hello, két tipp: a mobilotok a saját, otthoni wifin lóg? csak akkor megy. illetve optikátok van? azon szerintem nem megy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. március 29. Megosztás Posztolva: 2019. március 29. (szerkesztve) Hello @Priszi, szívesen, akkor a wifi-s rész rendben. az optikás rész viszont még nem lefutott, várjuk meg egy optikás-IPTV-s tagtárs válaszát, mert ezt nem tudtam tesztelni, csak a leírások alapján írtam (volt üzleti ügyfélből mindent külön-külön lakosságira módosítgatva állatorvosi ló lett nálam a vége, amivel hiába próbálnám ) két lehetőség van, az optikán abszolút nem megy és az összerendelés megy ugyan, csak a távirányító funkció nem. a másodiknál van remény a részleges működre (sőt, az első sem reménytelen, mert tudtommal hardveres a korlát, a hardverek pedig cserélődnek folyamatosan, így bármikor jöhet olyan, amivel már megy az is) Szerkesztve ekkor: 2019. március 29. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Brada20 Posztolva: 2019. március 29. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. március 29. Az egyik optikás előfizetésemnél működik, a másiknál nem. Mondjuk ahol működik ott van felvétel opció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Priszi Posztolva: 2019. március 29. Megosztás Posztolva: 2019. március 29. @Brada20 Szia! Na akkor a teljesség kedvéért. Optikai kábel, felvevős beltéri, most váltottam erre. engem a távirányító funkció full hidegen hagy. épp annyi a távirányítót fogni, mint egy telefont...szerintem. (Mivel projektorral tévézek annak nincs funkciója, csak a be- és kikapcsolásnál. Hangot tehát a beltérin állítok így egy távirányítóval el vagyok.....) Nekem a lényege pont az volna, hogy ha nem érek haza, vagy otthon nincs eszemben felvételt beállítani, akkor az appal ezt meg tudjam tenni. Ennek látnám gyakorlati hasznát de sok újraindítás után is hibát jelez, a kézi beállításnál pedig ERROR szerepel a pin helyén..... Ja és ami full bosszantó, hogy me felvettem egy Forma 1 edzést, de nem akarja lejátszani. eddig 2-3 teszt felvételt csináltam, indegyiket csak beltéri újraindítás után volt hajlandó lejátszani. azért ez így elég gyenge......ha így megy tovább, hívom Vandát Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brada20 Posztolva: 2019. március 24. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. március 24. A gond az stb-vel van, nem az appal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Priszi Posztolva: 2019. március 27. Megosztás Posztolva: 2019. március 27. Nálam is ugyanez a szitu. Ma kaptam meg a felvevős beltérit (március 27.) pár újraindítást csináltam már azon is és az app-ot is töröltem és újra telepítettem. QR kódnál azt írja pin hiba és nem csinál semmit, a kézi telepítésnél pedig ERROR felirat szerepel a pin kódnál......így pont nem ér semmit az app.....megoldás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Priszi Posztolva: 2019. március 28. Megosztás Posztolva: 2019. március 28. Router volt külön felrakva, de megszüntettem. Most a T-s modemről megy a wifi, tehát egy hálózaton van. és igen optikai kábel. ezek szerint annak nem csak előnyei vannak? *****a....pedig ennek a lehetőségnek örültem leginkább, de akkor csak fél lábban leszek a XXI. szd.-ban kösz a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dr.***** Posztolva: 2019. április 29. Megosztás Posztolva: 2019. április 29. Sajnos ugyan ez a gondom nekem is. Optikai kábel...csak távirányítóként használható a telefon... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Priszi Posztolva: 2019. április 29. Megosztás Posztolva: 2019. április 29. Üdv. Dr.! Kikapcsolt állapotban felvette a bejelölt műsort de nem játszotta le. Kijött a szervizes kolléga, kicserélte, majd még aznap újra a harmadik beltérit kaptam, ahol végre a felvétel működött. tegnapig, mert a forma-1-et felvettem de megint nem akarja lejátszani. Kérdeztem a srácot, mutattam a harmadik beltérinél is az error feliratot. Minden jószándéka ellenére sem tudott mit mondani rá...... Szóval 2 funkcióból egy nem működik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dr.***** Posztolva: 2019. április 29. Megosztás Posztolva: 2019. április 29. Nem örülök...nem értem... Nekem 2 beltérim van...mind a kettő.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dr.***** Posztolva: 2019. április 30. Megosztás Posztolva: 2019. április 30. Most akkor ez ennyi? Nincs megoldás? Se egy ötlet, se egy megoldás? Ha ez így van, miért nem írja le valaki, hogy ez soha nem fog működni? Szerintem ez így sokkal bosszantóbb. Várja az ember a csodát...de csodák nincsenek...Bejelentettem én is már több alkalommal hibának, de semmi...Ez baj. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dr.***** Posztolva: 2019. május 1. Megosztás Posztolva: 2019. május 1. Először azt mondták, hogy a hiba valószínű nálam van, utána elárulták, központi hiba okozza...dolgoznak rajta...1 hónapja... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brada20 Posztolva: 2019. június 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 4. (szerkesztve) Nálam megjavult az összerendelés. Szerkesztve ekkor: 2019. június 4. Szerkesztő: Brada20 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Priszi Posztolva: 2019. június 4. Megosztás Posztolva: 2019. június 4. Szia! Egy hete kb volt egy frissítés, a beltéri bekapcsoláskor frissített. Így lett pin kódom a megfelelő menüben... viszont: az összerendelésem nem sikerült, mert nem egy hálózaton van a telefonom és a beltéri. kérdés, ha a beltéri vezetékesen van (mert mi máson) a telefonom meg ugye a wifin, akkor hogy lesznek valaha is egy hálózaton?! az megoldja a problémát ha (ideiglenesen) a wifi hálózatom átnevezem ugyanarra ami a vezetékes neve???? egyénként nálam a frissítés után visszajött az, hogy ha kikapcsolt (standby) üzemmódban van, akkor nem veszi fel a felvételre bejelölt műsort. így ha össze is rendelem, hiába de csak megoldják ezt is...... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dr.***** Posztolva: 2019. június 4. Megosztás Posztolva: 2019. június 4. Most már annyira jó, hogy iPhone-on el szeretném indítani a műsorújságot és nem történik semmi...az app sem indul el... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Brada20
Sziasztok. Szerintetek mi okozza, hogy a műsorújság appal nem lehet a boxot összerendelni, mert a pin kódnál az error jelenik meg, ha pedig a qr kódot olvastatom be rossz pin üzenetet kapok.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
16 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.