Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Lassú az internetszolgáltatás


thomeegyszar

Kérdés

a T-home nem tudja tartani amit ígér. 150Mbit-es nethez apróbetűs részben ott áll, hogy a garantált az 60Mbit. (60 Mbit = 7.5Mb) ehhez képest az 5 Mbit-et súrolja azt is éjfél után, 5Mbit az kb 600-700kbps. Tehát számokban mérve 12x lassabb a Garantált sebességnél. Az még nem is ami a csomaghoz járna, hanem az alsó határa szerintük amit tartania kéne. Természetesen a válasz a hálózatépítés illetve, hogy messze van a központ a problémát pedig megoldani nem lehet. Felesleges köröket belerakva, hogy a "modemet kell kicserélni" sem oldotta meg a gondokat. Most akkor a kérdésem az lenne, hogy ha nem is azt ami a csomaghoz járna (ugyebár amiért pénzt adok) hanem amit ők garantálnak akkor az miért nincs sehol? Hogy lehet 2019-ben egy ígért szolgáltatásnak csak a 12-ed részét adni és szarni az ügyfélre? Miért van az, hogy a dolgozók nem is értenek ahhoz amiről beszélnek?

Pár javaslat:
-Ha hálózatot építenek akkor azt ne a meglévőnek a rovására, tudom, hogy sok pénz de szerintem már elég ügyfelet át*****k és lehúztak ahhoz, hogy ez ne jelentsen gondot.
-Ha valakit felvesznek ügyfélszolgálatra akkor ne csak a script-eket tudja már felolvasni, hanem legalább valami alap fogalma legyen a Mbit és a Mb között vagy úgy általánosan legyen képben a technikával.
-Ne garantáljanak / kérjenek el pénzt azért amit nem tudnak nyújtani. Ha tisztában vannak vele, hogy ennyi a kapacitás akkor ne legyen átbaszva az ügyfél hanem legyen kiírva, hogy 600kbps internet 15.000Ft (gondolom kevesebb lenne a vásárló de a panasz is)
-Ne csak beszélgetni és kávézni járjanak be a dolgozók.

Csak, hogy értsék a felháborodást, van aki szeretne egy szolgáltatást és körbenéz, hogy melyik a legjobb neki, utánajár stb. Miután meghozza a döntést rájön, hogy át lett verve és a másik szolgáltatónál jobban járt volna, én most ebben a szituációban vagyok. Szándékosan ezt választottam, de sejthettem volna, hogy egy Magyar szolgáltatásnál sajnos az át***** nagyon nagy eséllyel előfordulhat. Ha tudom, hogy ilyen ***** akkor nyilván nem ide jöttem volna, akkor sem lenne probléma ha azt kapnám amit vettem, sőt akkor sem ha a probléma fent állna csak mondjuk nem lekezelőek lennének az ügyfélszolgálatisok és lenne valami kompromisszum. Ott bukik meg ez az egész ahol tud, semmisem jó. Most gondolom jönnek az üres válaszok amit kb egy szarul programozott webes felület is tudna nyújtani meg akik ott dolgoznak jó órabérben majd védeni fogják, hogy márpedig jó meg milyen *****a... Tisztelet a kívételnek aki tényleg csinál is valamit, úgy kb mind a 4 embernek a többi pedig bekaphatja a *****t!

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: thomeegyszar
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Hello @thomeegyszar, ha nem jön a minimum érték, bejelentetted a Tének és nem tudták javítani, akkor mondd le, ne dühöngj ezen (nem éri meg, vannak az életben fontosabb dolgok :)). szerintem belefutottál abba, amibe egy másik tagtársunk majdnem, rézháló és Óperenciás-tengeren túli központ, így nagyon alacsony sebesség. csak ott közösen és bölcsen úgy döntöttek, hogy nem is telepítik (és ő nehezebb helyzetben van, mert nála kábé a műholdas net jöhet szóba helyette)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
12 órája, thome***** írta:

nekünk is egy ***** ***** az egész, és a legdrágább csomagot vesszük, 2 eszközt se bír el sokszor meg nem működik fele se annak ami a csomagban van

lenne jobb ötletem mit csinálnék a netkábellel, de nem a routerbe dugnám már hanem.. :)

Üdv,

Miért nem bír el két eszközt? Mi a hibajelenség?

Választásod szerint fordulhatsz a központi hibabejelentőhöz is, ahol azonnal választ kaphatsz.

 

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

felmegy 1-2ezresre a ping, amire az volt a  javaslat, hogy köttessük be az új nagyon drága elosztókat amivel az egész házban lesz wifi, azóta néha az egyikre néha a másikra nem lehet csatlakozni, amikor 2 hétig mindennap hívogattam az ügyfélszolgálatot és hívtunk ki embert is mert 2ezres pinggel nem sokra megyek(minden telefonon és számítógépen is pingteszteltem) és annyi volt a csajszi válasza, hogy "nem tudnak vele mit kezdeni mert náluk ő nem látja, hogy lenne bármi probléma" :)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...