PRol Posztolva ekkor: 2019. június 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 6. Üdv A kérdésem az lenne, hogy a listaáras vásárlás előfizetéshez van-e kötve, vagy bárki vásárolhat így (konkrétan egy tv készülékről lenne szó). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2019. június 19. Megosztás Posztolva: 2019. június 19. Hacsak nem valami kifutó darabra esett a választásod, ott lehet galiba Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2019. június 12. Megosztás Posztolva: 2019. június 12. 1 órája, PRol írta: És a webshopban is megrendelhető így a tv? Igen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 DST Posztolva: 2019. június 6. Megosztás Posztolva: 2019. június 6. Bárki, egyösszegben. Bárki, egyösszegben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2019. június 19. Megosztás Posztolva: 2019. június 19. Hello @PRol, a tévék szerintem otthoni cuccnak számítanak így rendelve is, elvileg max. 30 napon belül megérkeznek, de a tapasztalataim alapján a gyakorlatban olyan egy héttel számolhatsz (ha benne vagy már, telnek a napok, és nagyon nincs még jóváhagyás, akkor érdeklődj a Ténél, nehogy valami akadás miatt hiába várj) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 abit Posztolva: 2019. június 19. Megosztás Posztolva: 2019. június 19. Ekkor: 2019. 06. 18. at 14:51, PRol írta: Köszi az eddigi segítséget! Azt esetleg valaki tudja, hogy kb mennyi időt vesz igénybe a megrendelés jóváhagyása? Szia @PRol, A jóváhagyás munkanap esetén 1-2 nap. (Ha nem új előfizetésre kérted.) Már ahogy @teherwagon is említette, kb. 30 napon belül szállítják. Pl. én esetemben pár nap alatt kihozták. 5 órája, teherwagon írta: Hacsak nem valami kifutó darabra esett a választásod, ott lehet galiba Kifutókat én nem látok TV-k között, csak újabb darabokat találtam. De olyankor is értesítenek ha elfogyott. (tapasztalatom alapján) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 abit Posztolva: 2019. június 21. Megosztás Posztolva: 2019. június 21. Ekkor: 6/20/2019 at 6:27, PRol írta: Köszönöm a válaszokat! Tehát akkor annak, hogy a szállítás időpontját megadhatom a rendelés során, nem sok jelentősége van, ha jól értem. De, van jelentősége. Ha például te rendelsz csütörtökön, és hétfőt választod időpontnak, megpróbálják azon a napon hozzád eljuttatni. Ha nem kivitelezhető valamilyen okból, akkor marad a következő munkanap. De lehet úgy is kérni, hogy később szállítsák ki mert például nyaralsz. Vagy x napon elfoglalt vagy, így csak pár nappal később akarod átvenni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 PRol Posztolva: 2019. június 12. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 12. És a webshopban is megrendelhető így a tv? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 PRol Posztolva: 2019. június 18. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 18. Köszi az eddigi segítséget! Azt esetleg valaki tudja, hogy kb mennyi időt vesz igénybe a megrendelés jóváhagyása? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 PRol Posztolva: 2019. június 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. június 20. (szerkesztve) Köszönöm a válaszokat! Tehát akkor annak, hogy a szállítás időpontját megadhatom a rendelés során, nem sok jelentősége van, ha jól értem. Szerkesztve ekkor: 2019. június 20. Szerkesztő: PRol Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
PRol
Üdv
A kérdésem az lenne, hogy a listaáras vásárlás előfizetéshez van-e kötve, vagy bárki vásárolhat így (konkrétan egy tv készülékről lenne szó).
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.