Brada20 Posztolva ekkor: 2019. június 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. június 27. Sziasztok, nem tudja vki, hogy ma reggelre melyik csatorna került ki a kínálatból? Mert ma reggelre megint egy hellyel kisebb lett a kedvenc csatornám száma, de nemtaláltam egyik számlán sem semmi erre vonatkozó infót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 szaboadam Posztolva: 2019. június 27. Megosztás Posztolva: 2019. június 27. (szerkesztve) Szia! Nem tudom, helyileg hol veszed igénybe a szolgáltatást. A közelmúltban csak egy csatornakínálat módosulásról tudok; a Vásárhely TV helyi televízió működésének befejezése miatt került ki a kínálatból. Szerkesztve ekkor: 2019. június 27. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Brada20
Sziasztok,
nem tudja vki, hogy ma reggelre melyik csatorna került ki a kínálatból? Mert ma reggelre megint egy hellyel kisebb lett a kedvenc csatornám száma, de nemtaláltam egyik számlán sem semmi erre vonatkozó infót.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.