Junior74 Posztolva ekkor: 2019. július 7. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2019. július 7. Mikor lesz elérhető a Play Áruházban a Magyar Telekom fizetési mód? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 sandor6 Posztolva: 2019. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. július 8. Nekem eddig univerzális egyenleg terhére működött, viszont péntek óta eltűnt a Telekom fizetési mód használat a play-ből, és azóta sehogy sem tudom kiválasztani, hogy a feltöltött egyenlegből fizessek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2019. július 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. július 7. Ez jó kérdés, évek óta ígérik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. július 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. július 8. Hello, valami hiba okozza, javítás alatt (időpontot sajna nem találtam) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abit Posztolva: 2019. július 29. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. július 29. Dominosok közül valakinek már megy? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2019. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 1. Hello, korábban a havidíjasoknál, most pedig a Domino kártyásoknál is javították, amit kellett Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Junior74
Mikor lesz elérhető a Play Áruházban a Magyar Telekom fizetési mód?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.