dr.kissgyorgy@freemail.hu Posztolva ekkor: 2019. július 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. július 17. Szeretném, ha a két számla helyett havonta egy összevont számlát kapni a ***** és **** ügyfélazonosítós számláimról. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Atesz Posztolva: 2019. július 17. Megosztás Posztolva: 2019. július 17. 2 órája, dr.kissgyorgy@freemail.hu írta: Szeretném, ha a két számla helyett havonta egy összevont számlát kapni a **** és ****ügyfélazonosítós számláimról. Szerintem a vezetékes szolgáltatás és a mobil szolgáltatás külön van. Nem lehet őket egyesíteni. Nekem is Magenta 1 csomagom van, de két elektronikus számlát kapok és úgy tudom ki egyenlíteni a telekom.hu weboldalon. - Mobilszolgáltatás - Otthoni szolgáltatás (net, tv, vezetékes telefon) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. július 19. Megosztás Posztolva: 2019. július 19. Hello, így van, én is és szerintem sokan mások is szeretnék, de egyelőre nem lehet. viszont logikusan előbb-utóbb lesz, valószínűleg már dolgoznak rajta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
dr.kissgyorgy@freemail.hu
Szeretném, ha a két számla helyett havonta egy összevont számlát kapni a ***** és **** ügyfélazonosítós számláimról.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.