Hollywood Hulk Hogan Posztolva ekkor: 2019. július 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. július 21. Hogy es hol tudom megnezni hogy milyen gyorsasagu vezetekes internetre van elofizetve? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. július 21. Megosztás Posztolva: 2019. július 21. (szerkesztve) Online felületen Telekom Applikációban Számlán Szerződésedben 1414-es telefonszámon Szerkesztve ekkor: 2019. július 21. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tamas586 Posztolva: 2019. július 21. Megosztás Posztolva: 2019. július 21. Kicsoda? A szomszédod? Én megkérdezném tőle.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. július 21. Megosztás Posztolva: 2019. július 21. Hogy jön ide a szomszédja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Tamas586 Posztolva: 2019. július 21. Megosztás Posztolva: 2019. július 21. A ragozás egy 3. személyre utal. Ki az? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. július 21. Megosztás Posztolva: 2019. július 21. Szerintem itt nincs utalva semmilyen 3. személyre, de illogikus is lenne itt kérdezősködni 3. személy internetszolgáltatásának megtudakolása érdekében. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 abit Posztolva: 2019. július 21. Megosztás Posztolva: 2019. július 21. @btz 11 órája, Hollywood Hulk Hogan írta: milyen gyorsasagu vezetekes internetre van elofizetve? Leírása alapján egyes szám harmadik személyben van ragozva, rejtett alany. De imho csak egy typo volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Hollywood Hulk Hogan
Hogy es hol tudom megnezni hogy milyen gyorsasagu vezetekes internetre van elofizetve?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
6 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.