blaszlo Posztolva ekkor: 2019. augusztus 5. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. augusztus 5. Sziasztok! GPON hálózaton Sagemcom F@st 5655v2 AC eszközzel igénybe vehető 1000/1000 lakossági előfizetéssel Telekom IPv6 dual-stack szolgáltatás? Előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2019. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 6. 4 órája, blaszlo írta: Nálam nem működik, Ipv6 címet sem kapok. A telefonos ügyfélszolgálatosnak fogalma sem volt róla mit kérdezek. Akkor be kellene jelenteni hibára, ha megint értetlenkedés fogad kérd, hogy kapcsoljanak egy szakértőt, annak már tudnia kell a kérdésre a választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2019. augusztus 5. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 5. Szia! Ha jól tudom igen, automatikusan bekapcsolásra kerül központilag! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 blaszlo Posztolva: 2019. augusztus 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 6. 16 órája, Roli82 írta: Szia! Ha jól tudom igen, automatikusan bekapcsolásra kerül központilag! Nálam nem működik, Ipv6 címet sem kapok. A telefonos ügyfélszolgálatosnak fogalma sem volt róla mit kérdezek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 6. Hello @blaszlo, az ONT lehet a szűk keresztmetszet (megy optikán is, csak azt nem tudom, ezen az eszközön is megy-e). az első, sikertelen nekifutás után (valószínűleg kifogtál valami diákot) én a helyedben leadnám hibára (valami gond van, nem kapok ipv6-ot), akkor biztosan kiderül Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2019. augusztus 6. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 6. Ja, és írd majd meg, légyszi, kíváncsi vagyok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 blaszlo Posztolva: 2019. augusztus 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 6. 5 órája, Roli82 írta: Akkor be kellene jelenteni hibára, ha megint értetlenkedés fogad kérd, hogy kapcsoljanak egy szakértőt, annak már tudnia kell a kérdésre a választ. Köszönöm szépen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2019. augusztus 7. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 7. 23 órája, blaszlo írta: Köszönöm szépen! Ha jól látom csak local IPv6 címed van! Ezek szerint nem sikerült elintézni vagy? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 blaszlo Posztolva: 2019. augusztus 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 7. 1 órája, Roli82 írta: Ha jól látom csak local IPv6 címed van! Ezek szerint nem sikerült elintézni vagy? Sajnos nem sikerült elintézni eddig, a telefon végén lévő műszaki ügyfélszolgálatos ismételten nem értette a problémát. Az a szomorú tapasztalatom, hogy az ügyfélszolgálaton, egyre felkészületlenebb ügyintézők vannak beültetve sajnos. A problémát elküldtem e-mail-en képekkel, válaszra várhatok vagy 30 napot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2019. augusztus 7. Megosztás Posztolva: 2019. augusztus 7. 2 órája, blaszlo írta: Sajnos nem sikerült elintézni eddig, a telefon végén lévő műszaki ügyfélszolgálatos ismételten nem értette a problémát. Az a szomorú tapasztalatom, hogy az ügyfélszolgálaton, egyre felkészületlenebb ügyintézők vannak beültetve sajnos. A problémát elküldtem e-mail-en képekkel, válaszra várhatok vagy 30 napot. Hát ez elég gáz, hogy nem értik mit szeretnél. :-/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
blaszlo
Sziasztok!
GPON hálózaton Sagemcom F@st 5655v2 AC eszközzel igénybe vehető 1000/1000 lakossági előfizetéssel Telekom IPv6 dual-stack szolgáltatás?
Előre is köszönöm!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.